Glasspaper deler

19.11.2018
VMware satser stort på sikkerhet!
VMware vSphere Platinum er en ny versjon av vSphere som leverer avanserte sikkerhetsfunksjoner som er fullt integrert i hypervisoren. Denne nye vSphere versjonen: vSphere med AppDefense leverer spesialbygde VM for å sikre applikasjonene.
14.11.2018
IT-rekruttering 2018
Norges første IT-rekrutterings event er vell blåst. Mange spennende foredrag om hvordan utviklingen har vært og er i rekrutteringsmarkedet når det kommer til å attrahere de beste IT-hodene/utviklerne.
05.11.2018
Hvorfor klarer ikke virksomheter å tiltrekke og holde på IT-hodene?
Teknologiendringer representerer muligheter og trusler i et stadig større tempo. Samtidig sliter mange virksomheter med å attrahere og beholde de riktige digitale hodene. Intern HR har ofte ikke kapasitet eller kunnskap til å attrahere kandidatene og dermed gis oppgaven eksterne rekrutteringsbyråer. De får ofte en nøye definert kravspesifikasjon utformet av virksomheten. I dette landskapet får ofte likevel ikke virksomheten tak i den ønskede ressursen. Hva kan i så fall gjøres annerledes?
02.11.2018
Nasjonal sikkerhetsmåned er snart over
Sikkerhet blir stadig viktigere i det digitale nettsamfunnet som vi er blitt en del av både på jobben og i privatlivet. Nasjonal sikkerhetsmåned er en årlig dugnad i oktober som gjennomføres av Norsk senter for informasjonssikring. I år har vi over 250 000 deltakere, over 300 bedrifter og til disse sendes det ut over 2 millioner leksjoner til de ansatte i virksomhetene. Det er åttende året på rad som det arrangeres og i år er det et rekordår. Rekorden var fra 2016, da var det 190 000 deltakere med.