Glasspaper deler

17.12.2018
Hva skal til for å omskolere deg i IT-bransjen?
Er du en av de som har jobbet flere år i IT-bransjen, men usikker på hva som finnes av muligheter? Kanskje du føler din kompetanse er utdatert? Eller trenger du et nytt fagområde som i større grad interesserer deg? Og hva skal egentlig til for å endre retning i IT-bransjen? Kjenner du deg igjen i dette, kan omskolering være det du trenger.
13.12.2018
Godt nytt år - med tom innboks og tilbakelent kontroll!
I denne artikkelen skrevet av vår instruktør Øivind Hansen, får du innblikk i hvordan du kan starte nyåret med en ryddigere mailboks, senkede skuldre og en ny tenkemåte. Øivind er instruktør på MS Outlook og MS OneNote, og har lang fartstid i Glasspaper med denne type kurs. Han liker å motivere, engasjere og endre tenkemåten til sine deltakere, slik at de får ting gjort på en bedre og mer effektiv måte.
05.12.2018
Hvorfor satser vi fortsatt STORT på klasseromskurs?
Teknologi er blitt en stor del av hverdagen vår både på jobb og hjemme. Den er med på å forenkle livene våre og gjør alt mer tilgjengelig. Dermed tyr vi ofte til teknologiske hjelpemidler i ulike situasjoner. En av disse situasjonene er ofte i forbindelse med å lære seg nye ting. Et Google søk er ikke langt unna, og vipps så har du meld deg på et webinar.