Glasspaper deler

29.04.2021
ITIL 4 Drive Stakeholder Value: Hvordan skape vinn-vinn-kultur mellom kunde og leverandør?
I min tid som DNV-konsulent lærte jeg mye. Vi ble ofte tilkalt når ting hadde gått galt, og en gjenganger var problemer i kunde/leverandør-forhold. Som objektiv tredjepart fikk vi i oppgave å foreta en gjennomgang for å forstå hva som hadde gått galt. Etter en del slike prosjekter kunne vi kjenne igjen noen mønstre. Jeg vil nevne noen i denne artikkelen. Men før du leser videre: Hva tror duer de største utfordringene i et kunde/leverandør-forhold?
22.04.2021
Vi uttaler oss til Digi om hvilken kompetanse som blir utdatert og hva som er verdt å satse på
Daglig leder i Glasspaper Recruitment, Thomas Schibbye, er intervjuet av Digi.no. Her forteller han at etterspørselen i IT-markedet er i rask endring. Stikkordet er sky. Sky har fullstendig eksplodert de siste to, tre årene.
13.04.2021
Daglig leder i vårt datterselskap Inspir-IT med nominasjon til gjev pris i Bulgaria
Magi Naumova er daglig leder i vårt datterselskap Inspir-IT AS, og nå er hun nominert til en gjev pris i hjemlandet Bulgaria; "Top 100 most influential IT personalities in Bulgaria". Hun har mer enn 20 års erfaring som data & analytics konsulent, foredragsholder og kursholder. I seks av disse årene har hun vært del av Microsofts Worldwide Technology Leadership team.
07.04.2021
Hvordan jobber de beste med strategisk bemanning?
Strategisk bemanning er en strategi og plan som sikrer at virksomheten har de menneskelige ressursene de trenger for å levere på sine nåværende og fremtidige forretningsmål. Det påvirker hvordan interne ressurser utvikles over tid, samt hvilke profiler som kan rekrutteres inn.