Testsenter

Glasspaper er autorisert testsenter for Pearson Vue, Prometric, Kryterion, Certiport, Axelos, Scantron (tidligere Castle) og Nextec. Vi har testsenter i Bergen, Oslo og Trondheim, og du kan ta de aller fleste offisielle sertifiseringseksamener hos oss: Adobe, Amazon Web Services, Check Point, Cisco, Citrix, CompTIA, EC Council, GMAT, HP, IBM, ISACA, ISTQB, ITIL, Java, Linux, Microsoft, MSP, MoP, Oracle, PRINCE2, SAP, TMAP, TOGAF, Veeam og VMware - for å nevne noen.

Åpningstider på våre testsenter & info om juleferie

  • Testsenteret i Oslo: åpent mandag - fredag kl 09.00-16.00 
    Stengt i julen fom lørdag 21.desember tom onsdag 1.januar

  • Testsenteret i Bergen: mandag - fredag kl 09.00-16.00
    Stengt i julen fom lørdag 21.desember tom søndag 5.januar

  • Testsenteret i Trondheim: fredag fra kl 09.00
    Stengt i julen fom lørdag 21.desember tom mandag 6.januar

Hvorfor bør du investere i sertifisering?

En sertifisering er et kvalitetsstempel som gjør deg ettertraktet. Sertifiseringer er også i økende grad et krav i markedet: arbeidsgivere prioriterer sertifiserte søkere ved rekruttering, bedrifter stiller sertifisering som krav for innleide konsulenter, og ved anbud vektlegges sertifisert kompetanse i stadig større grad. 

Microsofts endrer sitt sertifiseringsprogram, og innfører rollebaserte sertifiseringer

Microsoft har lansert sitt nye rollebaserte sertifiseringsprogram. De nye sertifiseringene er utviklet for å bygge kompetanse i tråd med dagens jobbroller, og for å dekke de krav som stilles. De nye rollebaserte sertifiseringene vil gjøre det enda viktigere å dokumentere sine ferdigheter.
Les mer om Microsofts nye rollebaserte sertifiseringer

Les mer om sertifisering fra ulike leverandører:

 

BESTILL TEST HER