Leie av kurslokaler

Hos oss kan du leie moderne kurs- og datarom med full service - enten du trenger en enkel plass å holde ditt neste møte eller du trenger en datalab med kraftig ytelse. Våre kurssentere i Oslo, Bergen og Trondheim har et stort antall komplette klasserom i ulike størrelser til leie.

Leie datarom

Glasspaper kan tilby fullt utrustede datarom for opp til 12 personer. Følgende inngår som standardoppsett:

  • 12 datamaskiner for elever
  • 1 datamaskin for lærer
  • Officepakken installert på alle maskiner

Priser:

  • Klasserom med maskiner: NOK 8000 per dag (rom for inntil 12 personer)
  • Klasserom uten maskiner: NOK 5000 per dag (rom for inntil 12 personer)
  • Lunch/bevertning:  NOK 250 + mva per person per dag
  • Tillegg for PC oppsett utover standard

Oslo

Vi har utvidet vår kurssenter i Oslo, og har nå 16 kursrom med det ypperste tekniske utstyret. Klasserommene er utstyrt med opp til 12 kurs PC’er, projektor, lyd, dvd m.m. Vi har et pedagogisk riktig oppsett i kursrommet. Du har også tilgang på kaffe, te og frukt hele dagen. Lunsj serveres i kantinen i forbindelse med kurslokalene. 

Brynsveien 12, 0667 Oslo
PB 36 Bryn, 0611 Oslo
Tlf: 23 24 69 00 

Bergen

I Bergen kan vi tilby 5 kursrom med det ypperste tekniske utstyret. Klasserommene er utstyrt med opp til 12 kurs PC’er, projektor, lyd, dvd m.m. Vi har et pedagogisk riktig oppsett i kursrommet. Du har også tilgang på kaffe, te og frukt hele dagen. Lunsj serves i forbindelse med kurslokalene. 

Sandbrogaten 5
5003 Bergen, 
Tlf: 53 00 27 00

Trondheim

I Trondheim kan vi tilby 3 kursrom med det ypperste tekniske utstyret. Klasserommene er utstyrt med opp til 12 kurs PC’er, projektor, lyd, dvd m.m. Vi har et pedagogisk riktig oppsett i kursrommet. Du har også tilgang på kaffe, te og frukt hele dagen. Lunsj serveres i kantinen i forbindelse med kurslokalene.  
Gratis parkering for våre kursdeltagere!

Strandveien 43         
7042 Trondheim
Tlf: 73 20 09 90 

Stavanger

I Stavanger kan vi tilby 3 nyoppussede kursrom med det ypperste tekniske utstyret. Klasserommene er utstyrt med opp til 12 kurs PC’er, projektor, lyd, dvd m.m. Vi har et pedagogisk riktig oppsett i kursrommet. Du har også tilgang på kaffe, te og frukt hele dagen. Lunsj serveres i kantinen i forbindelse med kurslokalene.

Gamle Forusveien 1
4033 Stavanger
Tlf: 51 73 24 50