Har du behov for bemanning?

Vi har levert bemanningstjenester i over 15 år

Glasspaper People er et bemanningsbyrå med mål om å levere rett person til rett tid samtidig som vi ved å være en del av Norges største IT-kurs senter kontinuerlig øker den digitale kompetansen til våre utleide medarbeidere. Vi leverer raskt og presist i henhold til kundens innleiebehov innen IT, administrasjon, HR, markedsføring, salg, kundeservice, økonomi og øvrige merkantile stillinger.

Utnytt hele kandidatmarkedet

Vi har omfattende databaser med allerede intervjuede kandidater klare for oppdrag hos våre kunder slik at vi raskt kan løse våre kunders bemanningsbehov. 

Samtidig søker vi alltid etter kandidater innen våre spesialistområder.

Kombinasjonen av ledende opplæringsverktøy og våre bemanningstjenester gjør at vi også kan løfte talenter og videreutvikle mer erfarne medarbeidere til å passe inn i oppdrag våre kunder måtte ha når kandidatmarkedet er stramt.

Kundetilpassede bemanningsløsninger

I mange tilfeller har våre kunder lov til å leie inn vikarer, spesialister, traineer etc eller har en avtale med en fagforening med innstillingsrett. I slike tilfeller er våre tradisjonelle bemanningstjenester løsningen. Har dere ikke hjemmel for innleie, men har behov for midlertidige ansatte har vi løsninger også for dette. Kontakt oss for mer informasjon.

Våre fagområder:

Administrasjon og HR Regnskap og Lønn Kundeservice, salg og marked
IT Engineering