Glasspaper deler

18.06.2024
Glasspaper Learning har inngått Official Training Partner-avtale med ISC2
Vi har store nyheter! I juni i år inngikk vi en Official Training Partner (OTP)-avtale med verdens ledende selskap innen informasjonssikkerhet, ISC2. ISC2 har flere enn 600.000 medlemmer innen Cybersikkerhet globalt og med denne avtalen styrker vi vår satsning på opplæring innen IT-sikkerhet.
07.06.2024
Få et opplæringsløp for hele organisasjonen med Glasspaper Academy
Glasspaper Academy tilbyr kurs som fokuserer på deres fokusområde, relevante teknologier, kultur og arbeidsmetoder. Glasspaper leverer kursinnhold innenfor en rekke områder innen IT, prosjekt, rammeverk og ledelse.
07.06.2024
Grip sjansen til gratis kurs med vårt kursstipend!
Er du klar for å ta karrieren din til neste nivå? Vårt kursstipend dekker gratis opplæring i et bredt spekter av våre forretningsområder, og gir deg muligheten til å tilegne deg ettertraktet kompetanse. Dette er din sjanse til å forberede deg for fremtidige karrieremuligheter!
25.04.2024
Inspirasjonsdagene 2024 har åpnet for påmelding!
Vi er stolte over at vi for fjerde år på rad kan annonsere at påmelding til Inspirasjonsdagene 2024 er åpen. Over to dager kjøres 25 gratis webinar hvor våre instruktører ønsker å inspirere deg til å oppnå mer.
Excel sheet
21.03.2024
Ja, vi elsker Excel!
Excel er et av de mest populære og utbredte dataprogrammene i verden. Det er et fantastisk multiverktøy som brukes til en lang rekke oppgaver, på tvers av bransjer, funksjoner og jobbroller.
Nevrale nettverk ai superdatamaskin i form av en vakker jente
13.03.2024
Nyheter på KI - Kunstig Intelligens
Kunstig intelligens (KI) i ferd med å revolusjonere måten vi lever og arbeider på. KI refererer til systemer eller maskiner som simulerer menneskelig intelligens for å utføre oppgaver. KI kan også kontinuerlig forbedre seg basert på informasjonen den samler. Denne evolusjonen innen teknologi bringer med seg uante muligheter for effektivisering, innovasjon og problemløsning.
28.02.2024
Hvorfor Power Platform og Dynamics 365 er nøkkelen til digital innovasjon
I en tid der digital transformasjon er essensiell for enhver bedrifts fremgang, utpeker Power Platform og Dynamics 365 seg som sentrale verktøy for nyskapning og produktivitet. Microsoft-plattformene leverer kraftige løsninger som kan optimalisere forretningsprosesser, forbedre kundeinteraksjoner og drive fremtidig vekst, noe som gjør de til en integrert del av den moderne bedrift.
22.02.2024
The Quick Intro to Microsoft Security Training
You read it in the news, you see it on television, even large companies get victims of Cyber Crime activities. That´s why our instructor Alex de Jong keeps on delivering the courses in the Microsoft Security, Compliance and Identity series, so that your company is protected and safe in the digital landscape.
20.02.2024
Er du nysgjerrig på hvordan du som leder kan tiltrekke, utvikle og beholde unge talenter?
29. februar inviterer vi sammen med Microsoft Norge og Young Professionals Norway (YPN Group) et tre-timers event i Microsoft sine lokaler, hvor hensikten er hvordan du som leder kan tiltrekke, utvikle og beholde unge talenter.
29.01.2024
Inspirasjonsdagene er tilbake også i 2024!
Vi gjentar suksessen med inspirasjonsdagene, hvor vi tilbyr en rekke gratis webinar fra eksperter innen sitt fagfelt. Våre instruktører brenner for kunnskapdseling og gleder seg til å inspirere deg til å oppnå mer i din arbeidshverdag.
23.01.2024
Vi styrker vår informasjonssikkehetssatsning på Vestlandet, og inngår samarbeid med sikkerhetsekspert Gry Evita Sivertsen i PwC i Rogaland
Informasjonssikkerhet blir oftere satt på dagsorden i enhver bedrift, mye på grunn av nye regulativer og krav til håndtering av personvern og data. Trusler om bøter, virksomhetsstans og omdømmetap styrker bedrifters satsning på informasjonssikkerhet, cybersikkerhet, og planlegging for hva en bør gjøre om/når/hvis det skjer noe.
17.01.2024
Fra Microsoft University til det teknologiledende selskapet Evidi
Evidi har deltatt på Microsoft University helt siden oppstart. Vi har vært så heldig å få prate med HR direktør Emma Eriksson og fire tidligere MSU deltakere. Brage og Cathrine deltok på Microsoft University for over 10 år siden og Aurora og Frida deltok for to og tre år tilbake.
13.12.2023
Gratis webinar: Bli klar for Copilot i Microsoft 365
I denne 2-timers økten lærer du hva Copilot for Microsoft365 er, hvordan det fungerer og hvordan du kan forberede deg på å implementere det i organisasjonen din.
03.10.2023
AI-900 eller AI-050 - Hva er forskjellen på de nye AI kursene fra Microsoft?
Interessert i AI og ønsker kompetanseheving og eksamen? Vi har nå lansert to nye AI kurs fra Microsoft – AI-900: Microsoft Azure AI Fundamentals og AI-050: Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service. I denne artikkelen tar vi for oss hva som er forskjellen, hva de inneholder og hva du bør velge.
På bilde: (fra venstre) Ashish Singh - Cloud Solution Architect/Microsoft, Yashoda Singh - Data & AI Specialist/Microsoft, Brendan Martin, Certified Mentor & Coach/A-Circle, Stine Saatvedt - Customer Success Account Manager/Microsoft, Ana Gvinn - Partner Tech Strategiest/Microsoft, Even Sørlie - CEO/Glasspaper People, Hroar Henriksen - Business Manager/Glasspaper Learning, Hanne Mellby - MSU coordinator/Glasspaper Learning
07.08.2023
Karrierestart på Microsoft University 2023!
Denne uken slippes potensialet løs hos på Microsoft University 2023 med 90 unge studenter i klasserommene våre på Bryn i Oslo. I seks uker i strekk legger de ut på en transformativ reise inn i Microsoft teknologiens verden fra et grunnleggende til avansert nivå innen ulike spesialiseringer.