Glasspaper deler

11.01.2023
Vi har tatt en prat med tidligere MSU-deltaker Tania Bulz som i dag jobber som System Engineer i Xledger og selskapets CTO og Gründer, Lennart Holen
Xledger har siden 2020 ansatt en kandidat på .Net Azure Developer sporet, og Lennart uttrykker at de setter pris på at kandidatene får kursing som viser seg å være nyttig. Han nevner videre at kandidater med bachelorgrad, kan gjennom Microsoft University forbedre kompetansen sin og forberede seg til jobben de senere skal utføre hos Xledger.
15.09.2022
Vi har tatt en prat med COO, Morten Reinhardtsen i Ironstone om deres deltakelse i Microsoft University
Morten forteller at Ironstone skal ha tre deltakere på årets trainee-program og uttrykker videre at de er på utkikk etter kandidater som ønsker å gå Azure Cloud Platform sporet. Han utdyper videre at Ironstone i all hovedsak er på utkikk etter kandidater som har noe «hands-on» erfaring fra skolen- eller innen sky, første- eller andrelinje support fra deltidsjobber. Han legger til at de også har vært åpne for IKT lærlinger som i senere tid har valgt å gå videre på høyskole.
31.08.2022
Vi har tatt en prat med Infoworker om Microsoft University
Vi har tatt en prat med Hussain Al-Mousawi, CEO og daglig leder i Infoworker og Silje Dahl, tidligere MSU deltaker og nåværende konsulent i Infoworker. Silje deltok på Microsoft University tilbake i 2018 og har to bachelorgrader innen både spillutvikling og interaksjonsdesign. Vi har vært så heldige å få innblikk fra både arbeidsgivers- og tidligere deltakers perspektiv.
29.08.2022
Lånekassen stiller med to kandidater på årets Microsoft University
Vi har tatt en prat med Alexander Næss, seksjonsleder for Lånekassen avdeling IT Oslo og kontaktperson for Microsoft University.
19.04.2022
Har medarbeidersamtalen gått ut på dato?
Året er godt i gang, og det er tid for de årlige medarbeidersamtalene. Jeg synes det er festlig at ordet medarbeidersamtale har forkortelsen MAS. For mange, både ledere og medarbeidere, er det akkurat slik det oppleves; som et mas. Medmedarbeidersamtaler som skal gjennomføres og dokumenteres, gjerne 3-4 per dag, er det ikke rart det blir masete! Medarbeidersamtalen er rett og slett et fenomen og en struktur som passer godt til sin egen forkortelse! Men 1000-kroners-spørsmålet er om samtalene virkelig gir verdi og tjener sin hensikt?
21.03.2022
Se hvordan Grønn Jobb hjalp oss å bli miljøfyrtårn-sertifisert
Vi ønsket å bli miljøfyrtårn-sertifisert for å vise vårt miljøengasjement, samt at det dukket opp i flere anbudsprosesser, og vi ønsket å stille sterkt der også.
03.02.2022
Intervjuet av Bryn-Helsfyr samarbeidet - 20 år på Bryn: Fra kursleverandør til HR og IT-teknologipartner
Vi har vært så heldig å få besøk av Bryn-Helsfyr-samarbeidet som har laget en artikkel om oss og at vi nå har vært i området i 20 år.
06.01.2022
Glasspaper er nå Miljøfyrtårn-sertifisert
Ved årsskifte ble Glasspaper Miljøfyrtårn-sertifisert, som er et bevis på at vi anerkjenner samfunnsansvar og tar bevisste valg knyttet til bærekraft. Vi er med dette en av rett over 8000 bedrifter i Norge som er sertifisert.
09.12.2021
Hva bør du velge av MS-500 Security og SC-serien?
Flere av våre kunder lurer på hvilken Microsoft sikkerhetssertifisering de skal velge: MS-500: Security Administrator eller SCI-serien (Security, Compliance & Identity)? I denne artikkelen gir vi deg et innblikk i hvilke sertifiseringer som vil være riktig for din karriere og organisasjon.
28.10.2021
Norge har for få IT-spesialister. Glasspaper Recruitment blir stadig spurt av media om situasjonen
Daglig leder i Glasspaper Recruitment Thomas Schibbye er en av dem som roper varsko i headhunter bransjen. Noen få store aktører støvsuger arbeidsmarkedet for teknologihoder.
06.10.2021
Hvorfor havner høyt kompetente mennesker utenfor arbeidslivet?
Mange faktorer kan føre til at høyt kompetente, engasjerte og motiverte personer sliter med å få en god start på arbeidslivet eller mister jobben. Samtidig som markedet skriker etter kompetanse innen IT, holdes personer som ønsker en karriere innen området utenfor. Hvordan kan IT bedrifter være med på å snu denne trenden?
01.10.2021
Nå er søknadsportalen til Microsoft University 2022 ÅPEN!
Nå kan du søke på neste års spor til Microsoft University! Vi søker personer med ulik bakgrunn og ser etter deg som er nyutdannet med minimum tre års høyere utdannelse, maks tre års relevant arbeidserfaring og interesse for ett eller flere av følgende områder: informatikk, datateknikk, programmering, spilldesign, spillprogrammering, mobil apputvikling, webutvikling, informasjonssikkerhet, kommunikasjons- og informasjonsteknologi, E-business, digital markedsføring, digitale medier, IT-økonomi, økonomi, administrasjon eller forretningssystemer.
20.08.2021
Fremtidens konsulenter starter med en søknad til Microsoft University
Glasspaper Learning er utrolig stolt over at vi for 13. år på rad skal levere opplæringen i Microsoft University (MSU). MSU er et utdanningsprogram for nyutdannede i regi av Microsoft og Microsofts kunder og partnerbedrifter. MSU ble etablert i 2007 som et svar på stor etterspørsel av Microsoftkompetanse i det norske markedet. Dette programmet er en skikkelig rakettstart på karrieren, og for fjerde år på rad ligger MSU på topp over mest populære traineeprogrammer blant IT-studenter.
31.05.2021
Hvordan skal du få jobbet i de største og mest spennende Dynamics-prosjektene i Norge fremover?
Med AX2012 og nå Dynamics 365 har Microsoft gått fra å levere on-premise SMB ERP-løsninger til å tilby et skybasert, enterprise ERP-System. Microsoft bruker nå mer på utvikling av systemet enn de 5 største konkurrentene til sammen og med 8 releaser i året kommer det stadig ny funksjonalitet.
19.05.2021
Daglig leder i Glasspaper Recruitment uttaler seg til digi.no om online onboarding
Daglig leder i Glasspaper Recuritment, Thomas Schibbye, uttaler seg til digi.no i artikkelen «Slik lykkes du fra hjemmekontoret som nyansatt».