Glasspaper deler

28.10.2021
Norge har for få IT-spesialister. Glasspaper Recruitment blir stadig spurt av media om situasjonen
Daglig leder i Glasspaper Recruitment Thomas Schibbye er en av dem som roper varsko i headhunter bransjen. Noen få store aktører støvsuger arbeidsmarkedet for teknologihoder.
06.10.2021
Hvorfor havner høyt kompetente mennesker utenfor arbeidslivet?
Mange faktorer kan føre til at høyt kompetente, engasjerte og motiverte personer sliter med å få en god start på arbeidslivet eller mister jobben. Samtidig som markedet skriker etter kompetanse innen IT, holdes personer som ønsker en karriere innen området utenfor. Hvordan kan IT bedrifter være med på å snu denne trenden?
20.08.2021
Fremtidens konsulenter starter med en søknad til Microsoft University
Glasspaper Learning er utrolig stolt over at vi for 13. år på rad skal levere opplæringen i Microsoft University (MSU). MSU er et utdanningsprogram for nyutdannede i regi av Microsoft og Microsofts kunder og partnerbedrifter. MSU ble etablert i 2007 som et svar på stor etterspørsel av Microsoftkompetanse i det norske markedet. Dette programmet er en skikkelig rakettstart på karrieren, og for fjerde år på rad ligger MSU på topp over mest populære traineeprogrammer blant IT-studenter.
31.05.2021
Hvordan skal du få jobbet i de største og mest spennende Dynamics-prosjektene i Norge fremover?
Med AX2012 og nå Dynamics 365 har Microsoft gått fra å levere on-premise SMB ERP-løsninger til å tilby et skybasert, enterprise ERP-System. Microsoft bruker nå mer på utvikling av systemet enn de 5 største konkurrentene til sammen og med 8 releaser i året kommer det stadig ny funksjonalitet.
19.05.2021
Daglig leder i Glasspaper Recruitment uttaler seg til digi.no om online onboarding
Daglig leder i Glasspaper Recuritment, Thomas Schibbye, uttaler seg til digi.no i artikkelen «Slik lykkes du fra hjemmekontoret som nyansatt».
18.05.2021
Møt vår nye rådgiver i Glasspaper Recruitment
Glasspaper Recruitment vokser og har gleden av å melde at Lasse Berner (48) har startet som Rådgiver hos oss, ved vårt Oslokontor.
29.04.2021
ITIL 4 Drive Stakeholder Value: Hvordan skape vinn-vinn-kultur mellom kunde og leverandør?
I min tid som DNV-konsulent lærte jeg mye. Vi ble ofte tilkalt når ting hadde gått galt, og en gjenganger var problemer i kunde/leverandør-forhold. Som objektiv tredjepart fikk vi i oppgave å foreta en gjennomgang for å forstå hva som hadde gått galt. Etter en del slike prosjekter kunne vi kjenne igjen noen mønstre. Jeg vil nevne noen i denne artikkelen. Men før du leser videre: Hva tror duer de største utfordringene i et kunde/leverandør-forhold?
22.04.2021
Vi uttaler oss til Digi om hvilken kompetanse som blir utdatert og hva som er verdt å satse på
Daglig leder i Glasspaper Recruitment, Thomas Schibbye, er intervjuet av Digi.no. Her forteller han at etterspørselen i IT-markedet er i rask endring. Stikkordet er sky. Sky har fullstendig eksplodert de siste to, tre årene.
13.04.2021
Daglig leder i vårt datterselskap Inspir-IT med nominasjon til gjev pris i Bulgaria
Magi Naumova er daglig leder i vårt datterselskap Inspir-IT AS, og nå er hun nominert til en gjev pris i hjemlandet Bulgaria; "Top 100 most influential IT personalities in Bulgaria". Hun har mer enn 20 års erfaring som data & analytics konsulent, foredragsholder og kursholder. I seks av disse årene har hun vært del av Microsofts Worldwide Technology Leadership team.
07.04.2021
Hvordan jobber de beste med strategisk bemanning?
Strategisk bemanning er en strategi og plan som sikrer at virksomheten har de menneskelige ressursene de trenger for å levere på sine nåværende og fremtidige forretningsmål. Det påvirker hvordan interne ressurser utvikles over tid, samt hvilke profiler som kan rekrutteres inn.
12.02.2021
Hvorfor bør du søke på Microsoft University?
Er du nyutdannet innen IT og ønsker en kick-start på karrieren din? Da bør du lese videre!
04.12.2020
Vi tar nå imot søkere til Microsoft University 2021
Vi er godt i gang med Microsoft University forberedelser til 2021, og snart åpner vi for søkere til de 7 ulike sporene som kan velges i år: Advanced Cloud Analytics/ Azure Data Engineer, Cloud AI and Machine Learning, Dynamics 365 Customer Engagement, .Net Azure Developer, Cloud Security, Dynamics 365 for Finance & Operations  og Azure Cloud Platform.
19.10.2020
Hvorfor bør din bedrift ta i bruk Power BI?
Power BI er et kraftfullt rapporterings og analyseverktøy, og det har aldri vært lettere å få oversikt over akkurat de nøkkeltallene som er viktig for dere, slik at deres beslutningsgrunnlag blir så optimalt som mulig. Kort fortalt handler det om å transformere rådata slik at man kan se mønstre, trender i bedriften/markedet og agere ut ifra dette.
kollegaer som jobber på pc med microsoft 365 for å bli superbruker
09.10.2020
MS365: Invester i superbrukere – ta optimale valg for hele organisasjonen
Mange opplever at Microsoft 365 (MS365) gjør dem mer produktive, og «alle» er enig i at MS365 gir langt flere muligheter til tilpasninger. Men vi opplever at alle mulighetene også blir hinderet for at MS365 skal bli utnyttet best mulig.
04.08.2020
Azets bygger nytt nordisk datavarehus og BI-løsning. Glasspaper bistår i rekrutteringsprosessen.
Tilgang på data og analyser blir et stadig viktigere konkurransefortrinn for teknologidrevne selskaper. Datavarehus står derfor sentralt for Azets, en leverandør av fleksible finansielle og administrative tjenester i Norden. I samarbeid med Glasspaper søkes det nå etter en erfaren løsningsarkitekt for deres nye skybaserte datavarehus.