Glasspaper deler

31.08.2022
Vi har tatt en prat med Infoworker om Microsoft University
Vi har tatt en prat med Hussain Al-Mousawi, CEO og daglig leder i Infoworker og Silje Dahl, tidligere MSU deltaker og nåværende konsulent i Infoworker. Silje deltok på Microsoft University tilbake i 2018 og har to bachelorgrader innen både spillutvikling og interaksjonsdesign. Vi har vært så heldige å få innblikk fra både arbeidsgivers- og tidligere deltakers perspektiv.
29.08.2022
Lånekassen stiller med to kandidater på årets Microsoft University
Vi har tatt en prat med Alexander Næss, seksjonsleder for Lånekassen avdeling IT Oslo og kontaktperson for Microsoft University.
19.04.2022
Har medarbeidersamtalen gått ut på dato?
Året er godt i gang, og det er tid for de årlige medarbeidersamtalene. Jeg synes det er festlig at ordet medarbeidersamtale har forkortelsen MAS. For mange, både ledere og medarbeidere, er det akkurat slik det oppleves; som et mas. Medmedarbeidersamtaler som skal gjennomføres og dokumenteres, gjerne 3-4 per dag, er det ikke rart det blir masete! Medarbeidersamtalen er rett og slett et fenomen og en struktur som passer godt til sin egen forkortelse! Men 1000-kroners-spørsmålet er om samtalene virkelig gir verdi og tjener sin hensikt?
21.03.2022
Se hvordan Grønn Jobb hjalp oss å bli miljøfyrtårn-sertifisert
Vi ønsket å bli miljøfyrtårn-sertifisert for å vise vårt miljøengasjement, samt at det dukket opp i flere anbudsprosesser, og vi ønsket å stille sterkt der også.
03.02.2022
Intervjuet av Bryn-Helsfyr samarbeidet - 20 år på Bryn: Fra kursleverandør til HR og IT-teknologipartner
Vi har vært så heldig å få besøk av Bryn-Helsfyr-samarbeidet som har laget en artikkel om oss og at vi nå har vært i området i 20 år.
06.01.2022
Glasspaper er nå Miljøfyrtårn-sertifisert
Ved årsskifte ble Glasspaper Miljøfyrtårn-sertifisert, som er et bevis på at vi anerkjenner samfunnsansvar og tar bevisste valg knyttet til bærekraft. Vi er med dette en av rett over 8000 bedrifter i Norge som er sertifisert.
09.12.2021
Hva bør du velge av MS-500 Security og SC-serien?
Flere av våre kunder lurer på hvilken Microsoft sikkerhetssertifisering de skal velge: MS-500: Security Administrator eller SCI-serien (Security, Compliance & Identity)? I denne artikkelen gir vi deg et innblikk i hvilke sertifiseringer som vil være riktig for din karriere og organisasjon.
28.10.2021
Norge har for få IT-spesialister. Glasspaper Recruitment blir stadig spurt av media om situasjonen
Daglig leder i Glasspaper Recruitment Thomas Schibbye er en av dem som roper varsko i headhunter bransjen. Noen få store aktører støvsuger arbeidsmarkedet for teknologihoder.
06.10.2021
Hvorfor havner høyt kompetente mennesker utenfor arbeidslivet?
Mange faktorer kan føre til at høyt kompetente, engasjerte og motiverte personer sliter med å få en god start på arbeidslivet eller mister jobben. Samtidig som markedet skriker etter kompetanse innen IT, holdes personer som ønsker en karriere innen området utenfor. Hvordan kan IT bedrifter være med på å snu denne trenden?
20.08.2021
Fremtidens konsulenter starter med en søknad til Microsoft University
Glasspaper Learning er utrolig stolt over at vi for 13. år på rad skal levere opplæringen i Microsoft University (MSU). MSU er et utdanningsprogram for nyutdannede i regi av Microsoft og Microsofts kunder og partnerbedrifter. MSU ble etablert i 2007 som et svar på stor etterspørsel av Microsoftkompetanse i det norske markedet. Dette programmet er en skikkelig rakettstart på karrieren, og for fjerde år på rad ligger MSU på topp over mest populære traineeprogrammer blant IT-studenter.
31.05.2021
Hvordan skal du få jobbet i de største og mest spennende Dynamics-prosjektene i Norge fremover?
Med AX2012 og nå Dynamics 365 har Microsoft gått fra å levere on-premise SMB ERP-løsninger til å tilby et skybasert, enterprise ERP-System. Microsoft bruker nå mer på utvikling av systemet enn de 5 største konkurrentene til sammen og med 8 releaser i året kommer det stadig ny funksjonalitet.
19.05.2021
Daglig leder i Glasspaper Recruitment uttaler seg til digi.no om online onboarding
Daglig leder i Glasspaper Recuritment, Thomas Schibbye, uttaler seg til digi.no i artikkelen «Slik lykkes du fra hjemmekontoret som nyansatt».
18.05.2021
Møt vår nye rådgiver i Glasspaper Recruitment
Glasspaper Recruitment vokser og har gleden av å melde at Lasse Berner (48) har startet som Rådgiver hos oss, ved vårt Oslokontor.
29.04.2021
ITIL 4 Drive Stakeholder Value: Hvordan skape vinn-vinn-kultur mellom kunde og leverandør?
I min tid som DNV-konsulent lærte jeg mye. Vi ble ofte tilkalt når ting hadde gått galt, og en gjenganger var problemer i kunde/leverandør-forhold. Som objektiv tredjepart fikk vi i oppgave å foreta en gjennomgang for å forstå hva som hadde gått galt. Etter en del slike prosjekter kunne vi kjenne igjen noen mønstre. Jeg vil nevne noen i denne artikkelen. Men før du leser videre: Hva tror duer de største utfordringene i et kunde/leverandør-forhold?
22.04.2021
Vi uttaler oss til Digi om hvilken kompetanse som blir utdatert og hva som er verdt å satse på
Daglig leder i Glasspaper Recruitment, Thomas Schibbye, er intervjuet av Digi.no. Her forteller han at etterspørselen i IT-markedet er i rask endring. Stikkordet er sky. Sky har fullstendig eksplodert de siste to, tre årene.