Glasspaper deler

07.04.2021
Hvordan jobber de beste med strategisk bemanning?
Strategisk bemanning er en strategi og plan som sikrer at virksomheten har de menneskelige ressursene de trenger for å levere på sine nåværende og fremtidige forretningsmål. Det påvirker hvordan interne ressurser utvikles over tid, samt hvilke profiler som kan rekrutteres inn.
12.02.2021
Hvorfor bør du søke på Microsoft University?
Er du nyutdannet innen IT og ønsker en kick-start på karrieren din? Da bør du lese videre!
04.12.2020
Vi tar nå imot søkere til Microsoft University 2021
Vi er godt i gang med Microsoft University forberedelser til 2021, og snart åpner vi for søkere til de 7 ulike sporene som kan velges i år: Advanced Cloud Analytics/ Azure Data Engineer, Cloud AI and Machine Learning, Dynamics 365 Customer Engagement, .Net Azure Developer, Cloud Security, Dynamics 365 for Finance & Operations  og Azure Cloud Platform.
19.10.2020
Hvorfor bør din bedrift ta i bruk Power BI?
Power BI er et kraftfullt rapporterings og analyseverktøy, og det har aldri vært lettere å få oversikt over akkurat de nøkkeltallene som er viktig for dere, slik at deres beslutningsgrunnlag blir så optimalt som mulig. Kort fortalt handler det om å transformere rådata slik at man kan se mønstre, trender i bedriften/markedet og agere ut ifra dette.
kollegaer som jobber på pc med microsoft 365 for å bli superbruker
09.10.2020
MS365: Invester i superbrukere – ta optimale valg for hele organisasjonen
Mange opplever at Microsoft 365 (MS365) gjør dem mer produktive, og «alle» er enig i at MS365 gir langt flere muligheter til tilpasninger. Men vi opplever at alle mulighetene også blir hinderet for at MS365 skal bli utnyttet best mulig.
04.08.2020
Azets bygger nytt nordisk datavarehus og BI-løsning. Glasspaper bistår i rekrutteringsprosessen.
Tilgang på data og analyser blir et stadig viktigere konkurransefortrinn for teknologidrevne selskaper. Datavarehus står derfor sentralt for Azets, en leverandør av fleksible finansielle og administrative tjenester i Norden. I samarbeid med Glasspaper søkes det nå etter en erfaren løsningsarkitekt for deres nye skybaserte datavarehus.
29.01.2020
Hvilke trender så vi rundt sertifiseringer i 2019?
Glasspaper er Norges største testsenter med rundt 5000 sertifiseringer i året. Vi har testlokasjoner i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. I 2019 fikk vi et godt bilde over sertifiseringstrender ved våre testsentre, og ønsker å dele et par av de trendene med dere.
09.01.2020
Fem enkle tips for bedre oversikt og kontroll i det nye året
Vi skriver 2020, og vi har ikke bare gått inn i et nytt år, men også et helt nytt tiår! Vår instruktør Fred-Ragnar Skau-Nilsen fra Potero har skrevet denne artikkelen som gir deg fem enkle tips for å bedre både oversikt og kontroll i 2020.
16.12.2019
Glasspaper har inngått rammeavtale for rekruttering med Business Intelligence selskapet RAV
Vi har fornyet vår rammeavtale for rekruttering med RAV, og har i den anledningen intervjuet ledere og ansatte i selskapet. Med dette ønsket vi å få svar på hvorfor de 60 ansatte som jobber i RAV har valgt dette som sin arbeidsplass, hva det betyr at RAV nå er kjøpt opp av KPMG og samtidig spurt hvilke stillinger RAV skal besette fremover.
04.12.2019
Fremtidens VMware er kanskje ikke det VMware vi har kjent i 20 år?
Historien om VMware er på mange måter historien om det typiske amerikanske IT-selskapet. 5 mennesker traff hverandre på Berkeley University. Diane Greene, Mendel Rosenblum, Scott Devine, Ellen Wang og Edouard Bugnion hadde en idé om hvordan man kunne utnytte compute ressurser mer effektivt enn det som var vanlig, i 1998.
22.11.2019
Norges ledende kurs -og kompetansesenter åpner i Stavanger
Den 4. desember åpner Glasspaper dørene til sitt nye kurs- og testsenter i Stavanger. Vi er sentralt lokalisert blant en rekke store IT-miljøer i Gamle Forusveien (Gauselsplitten). Glasspaper tilbyr i dag markedets bredeste kurssortiment og har over 10.000 kursdeltakere årlig. Glasspaper har fått utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt, blant annet har Microsoft kåret selskapet til det beste kurssenteret i Norge 8 år på rad.
Grønn Jobb etablererer et nytt programvarehus og skal ansette produkteier
09.09.2019
Glasspaper bistår med å bygge Grønn Jobbs nyetablerte programvarehus
Innovasjonstakten lever i Østfold! Det Fredrikstadbaserte selskapet Grønn Jobb satser friskt innen programvare gjennom å etablere datterselskapet Lyon Future AS, som skal komplimentere selskapets eksisterende programvare og øvrige tjenester. Glasspaper People har bidratt til å kartlegge eksisterende tekniske løsninger og kompetanse, samt rekruttere inn de to første ansatte i Lyon Future, CTO og UX/UI designer. Fokuset er nå å finne den siste ledende rollen i denne omgang, produkteier. Målet er å realisere utviklingen av digitale HRM løsninger. Vi har intervjuet Dan Mario Røian, CEO i Grønn Jobb og Lyon Future for å høre hans tanker om satsningen.
28.08.2019
Apotek 1 bygger nytt datavarehus, og Glasspaper bistår i rekrutteringsprosessen
Apotek 1, Norges største apotekkjede med mer enn 4.000 ansatte og også landets største farmasøytiske arbeidsgiver, har ambisiøse mål for å løfte deres analysekapasitet kraftig. Glasspaper er valgt som leverandør i oppbemanningen av Analytics enheten ved å rekruttere inn en datavarehus ansvarlig (arkitekt) og to ETL-utviklere (data engineers). Vi har intervjuet Geir Kjøsen i Apotek 1 som har gitt oppdraget til Glasspaper for å fortelle litt om nå situasjonen og reisen fremover.
19.08.2019
Hvordan vokse i Scrum Master rollen
Hva slags ferdigheter og kunnskaper trenger en profesjonell Scrum Master egentlig? Og hvordan utvikler man seg som Scrum Master?
26.06.2019
Tips til jobbintervjuet 
Et jobbintervju består av flere ulike faser. Det kan være alt fra 1.gangsintervju, personlighetstest, 2.gangsintervju og case. Intervjuet kan være en krevende prosess og mye står på spill.