Vurderer eller ønsker du ny jobb?

Glasspaper bistår årlig våre kunder med rekruttering til hundrevis av stillinger, samt at vi ofte rekrutterer internt også til Glasspaper. Enten du er interessert i stillinger for våre kunder eller internt i Glasspaper så oppfordrer vi deg til å registrere dine kontaktdata og CV hos oss. Den deles ikke utenfor Glasspaper uten først å konsultere deg, så du kan være trygg på at ingen utenfor Glasspaper vet at du ønsker eller vurderer ny jobb. Du kan også når som helst slette din profil. I menyen på høyre side kan du se hvilke stillinger vi har annonsert som du kan søke direkte på. Vi gjør oppmerksom på at en del av våre oppdrag og ledige stillinger ikke nødvendigvis annonseres. Ønsker du eller vurderer du ny jobb bør du derfor registrere din CV hos oss.

Glasspaper – Fast eller midlertidig jobb

Glasspaper rekrutterer til et bredt spekter av stillinger hvorpå administrative stillinger (økonomi, markedsføring, salg, service, HR, kontor og lignende), ingeniører og IT-spesialister er det vi oftest rekrutterer til. Dette spenner seg fra nyutdannede til erfarne spesialister og ledere. 

Våre kunder benytter oss både til å besette faste og midlertidige stillinger. Sistnevnte innebærer både tradisjonell bemanning og konsulentfremleie.

Siden Glasspaper både leverer rekruttering og bemanningstjenester, samt er Norges største kurssenter så forsøker vi alltid å selge inn kombinerte kurs og rekrutteringsløsninger til våre kunder. Dette innebærer at våre kunder ikke bare får en ny ansatt, men også opsjon på kurs hos oss som kan benyttes på den nyansatte. For deg som kandidat er dette en stor fordel - du får både ny jobb / oppdrag OG et kompetanseløft slik at du kan lykkes best mulig i stillingen. 

Vi jobber også for å kunne være gode karriererådgivere for deg som kommer til intervju hos oss gjennom å lytte til hva du ønsker, vurdere din bakgrunn og bruke vår markedsinnsikt til å vurdere hvorvidt en konkret stilling, selskap eller mulighet vi har kan være en match for deg.

Som rådgivere i Glasspaper er vi heldige som kontinuerlig blir oppdatert på markedstrender. Vi kan kombinere innsikt om kurs i Norge og utlandet, få kjennskap til fremtidige behov hos et stort antall bedrifter i Norge, både store konserner, SMB miljøer og offentlige aktører. Dette gjør at vi kan gi deg innsikt i hvilke teknologier og metodekompetanse som gjør deg mest mulig attraktiv i markedet.

Velkommen til å bli bedre kjent med oss.