Microsoft University

Glasspaper er Microsoft sin rekrutteringspartner for Microsoft University, og har vært en bidragsyter til å finne unge talenter til utdanningsprogrammet siden år 2013. Glasspaper er Norges største IT-kurs leverandør og er en ledende rekrutterings- og bemanningspartner, hvor teknologi står sentralt i jobbutførelsen. Glasspaper samarbeider tett med Microsoft for å skape de største talentene i IT-bransjen, og har en årrekke blitt kåret av Microsoft til årets Microsoft kurspartner.

Microsoft University (MSU) er et utdanningsprogram for nyutdannede innen IT og drives av Microsoft for deres partnere og kunder i Norge. Programmet består av et intensivkurs som går over seks uker, hvor kandidatene på forkant av kursingen er ansatt hos en partner/kunde av Microsoft. Kandidater som gjennomgår MSU får full opplæring og sertifiseringer innenfor fremoverlent og ettertraktet Microsoft-teknologi, som gir en unik kompetanse og vil være ettertraktet i mange år fremover. Deretter går kandidatene ut i fast jobb hos en ledende Microsoft partner, som er noen av Norges største IT-konsulentselskaper. MSU tilbyr ikke bare faglig utvikling, sertifiseringer og en fast stilling, men er en unik nettverksarena hvor kandidatene får mulighet til å møte mane av morgendagens fremste IT-hoder og anerkjente selskap.

Det finnes ingen andre stillinger studenter og juniorer kan søke på som kan åpne like mange muligheter som en søknad til Microsoft University kan. Gjennom én søknad profileres kandidatene for flere av Norges mest attraktive teknologibedrifter. Eksempler på bedrifter som har rekruttert gjennom Microsoft University er Capgemini, Atea, Evry, Visma, Making Waves, Intility, Lånekassen, Columbus, Profitbase, Cognite med flere.
Microsoft University har oppstart i august hvert år, og hvert opptak av nye talenter starter oktober for påfølgende år med en søknadsfrist i slutten av februar/mars.

Hvem bør søke?

Til Microsoft University søker vi personer med ulik bakgrunn, og ser etter deg som er nyutdannet med minimum 3 års høyere utdannelse og interesse for ett eller flere av følgende områder: Informatikk, Datateknikk, Programmering, Spilldesign, Spillprogrammering, Mobil apputvikling, Webutvikling, Informasjonssikkerhet, Kommunikasjons- og Informasjonsteknologi, E-business, Digital markedsføring, Digitale Medier, IT-økonomi, Økonomi og administrasjon. Du har også maks tre års relevant arbeidserfaring og ønsker å spesialisere deg innen Microsoft teknologi.

 

 Les om MSU for kandidat  Les om MSU for kunder og partner