Microsoft University

Glasspaper er Microsofts sin rekrutteringspartner for Microsoft University, og har vært en bidragsyter til å finne unge talenter til utdanningsprogrammet. Glasspaper er Norges største IT-kurs leverandør og er en ledende rekrutterings- og bemanningspartner, hvor teknologi står sentralt i jobbutførelsen. Glasspaper samarbeider tett med Microsoft for å skape de største talentene i IT-bransjen, og ble i juli 2017 kåret nok en gang av Microsoft til årets Microsoft kurspartner for åttende år på rad.

Microsoft University er et utdanningsprogram som drives av Microsoft og for deres partnere i Norge. Programmet består av et intensivkurs som går over seks uker, hvor kandidatene på forkant av kursingen er ansatt hos en partnerbedrift av Microsoft. Kandidater som gjennomgår MSU får full opplæring og sertifiseringer innenfor fremoverlent og ettertraktet Microsoft-teknologi, som gir en unik kompetanse og vil være ettertraktet i mange år fremover. Deretter går kandidatene ut i fast jobb hos en ledende Microsoft partner, som er noen av Norges største IT-konsulentselskaper. Microsoft er et av verdens ledende programvareselskaper og med Microsoft University nyutdannede ikke bare få jobb i en spennende bransje, men også bygge nettverk og muligheten til å møte mange av morgendagens fremste IT-hoder.

Det finnes ingen andre stillinger studenter og juniorer kan søke på som kan åpne like mange muligheter som en søknad til Microsoft University kan. Gjennom én søknad profileres kandidatene for flere av Norges mest attraktive teknologibedrifter. Eksempler på bedrifter som har rekruttert gjennom Microsoft University er Capgemini, Atea, Evry, Visma, Making Waves, Intility, Lånekassen, Columbus, Profitbase med flere.
Microsoft University har oppstart i august hvert år, og hvert opptak av nye talenter starter oktober for påfølgende år med en søknadsfrist i slutten av februar.

Hvem bør søke?

Til Microsoft University søker vi personer med ulik bakgrunn, og ser etter deg som er nyutdannet med minimum 3 års høyere utdannelse og interesse for ett eller flere av følgende områder: Informatikk, Datateknikk, Programmering, Spilldesign, Spillprogrammering, Mobil apputvikling, Webutvikling, Informasjonssikkerhet, Kommunikasjons- og Informasjonsteknologi, E-business, Digital markedsføring, Digitale Medier, IT-økonomi, Økonomi og administrasjon.

 

 Les mer om Microsoft University her