Våre selskaper

Glasspaper er både en merkevare og et konsern. Vårt hovedfokus er å levere produkter og tjenester innen kompetanse, mennesker og teknologi til store og små virksomheter over hele Norge. Vårt velrenommerte og prisbelønnede kurs- og testsenter bidrar til å løse våre kunders behov for digital kompetanse. Våre tjenester innen rekruttering og bemanning gir våre kunder tilgang til de rette menneskene mens Glasspapers IT-selskaper bistår våre kunder til å lykkes på deres digitale reise. Øvrige selskaper i konsernet skal bidra til Glasspaper selskapenes suksess, samt tilføre utvalgte kundegrupper økt verdi. Alt vi foretar oss skal reflektere våre verdier innovasjon, ærlighet, kvalitet og engasjement. En oversikt over selskapene som utgjør Glasspaper konsernet følger nedenfor;

Glasspaper Group

Glasspaper Group AS er morselskapet i Glasspaper, og en aktiv eier i våre datterselskaper. 

Glasspaper Learning

Glasspaper Learning er Norges ledende kurs- og kompetanseleverandør. Selskapet har fått utallige utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt, blant annet har Microsoft kåret oss til det beste kurssenteret i Norge 8 år på rad. Vi tilbyr markedets bredeste kurssortiment med kurs over hele Norge. Vi har over 10.000 kursdeltakere per år og sertifiserer over 4000 IT-profesjonelle hvert år. De fleste krevende miljøer i Norge har valgt Glasspaper Learning som sin primærleverandør av IT-opplæring. 

Glasspaper People

Glasspaper People - Bemanning tilbyr bemanningstjenester av høy kvalitet gjennom spesialiserte bemanningsrådgivere. Fagområdene vi har fokus på er IT, engineering, økonomi, administrasjon, HR, salg og markedsføring.

Glasspaper People - Consulting fremleier konsulenter innen IT og engineering. Vi er en "one-stop shop" for innleie av konsulenter p.g.a. vårt omfattende og varierte konsulentnettverk, personlige service og kvalitet i leveransene.

Glasspaper Recruitment

Glasspaper Recruitment leverer rekrutteringstjenester rettet mot spesialister og ledere. Siden oppstarten av selskapet hvor vi raskt etablerte oss som en ledende leverandør til IT-bransjen leverer vi nå et bredere spekter av spesialiststillinger. Våre prosesser bygger på ledende prinsipper for å attrahere og velge ut rett kandidat.

Glasspaper Solutions

Glasspaper Solutions leverer digitale løsninger og IT-konsulenter. Vår styrke ligger i å utvikle og levere applikasjoner som er bygget på Microsoft teknologi som Azure og .NET og andre populære Front-end rammeverk som React og Vue. Vi leverer skreddersydde løsninger hvor vi kan bistå i hele eller deler av livssyklusen til applikasjonen og prosjektet. Våre konsulenter har kompetanse innen design, arkitektur, utvikling og drift av applikasjoner.

IGM

IGM er et av Norges ledende kunnskapssentre for digitale medier, grafisk design og visuell kommunikasjon. Delta på spennende kurs og høyskolestudier - eller la deg inspirere av Nordens største Adobe-konferanse - Making Design.

Med 35 års erfaring skal IGM være i førersetet på kurs innen grafisk design, UX-design, webdesign, videoproduksjon, Adobe-programmer, digital markedsføring og kommunikasjon.

I samarbeid med Høgskulen i Volda tilbyr vi deltidsstudier på bachelornivå i Oslo og på nett, tilrettelagt for deg som er i arbeid eller ønsker fleksibilitet. Velg mellom digital markedsføring, interaksjonsdesign, digital journalistikk, digital kommunikasjon eller digital rådgiver. Alle studier er godkjent av Lånekassen.

Bli digital, kreativ og synlig med IGM.

Adaptiva

Adaptiva er Glasspapers rådgivnings- konsulentselskap spesialisert på sikkerhetsstyring og sikkerhetsledelse. Gjennom tjenester som Ciso as a Service og Ciso for Hire, internrevisjon, opplæring i sikkerhetsledelse og sikkerhetsramme rammeverk og konsulentbistand bidrar Adaptiva til å redusere sannsynligheten for uønskede hendelser som eksempelvis cyber angrep, samt redusere konsekvensen om uønskede hendelser oppstår. 

Kamude

Kamude er en moderne compliance plattform utviklet for at virksomheter effektivt skal kunne implementere og etterleve et eller flere compliance krav. Med Kamude kan din virksomhet jobbe effektivt med kravsett som NIST2, NSM grunnprinsipper både for sikkerhetsstyring, fysisk sikkerhet, personellsikkerhet og IKT sikkerhet, ISO-standarder, GDPR med mer.

XtraMile

XtraMile er en ny e-læringsplattform. Vår metode sikrer høy gjennomføring og fornøyde kunder. Siden lanseringen har XtraMile nå over 150 000 brukere, og over 90 % av våre kunder fornyer lisensen år etter år. XtraMile krever ingen tilpasninger, og du er klar til å lansere innhold og kursportal for hele bedriften innen 1 time. Da har samtlige ansatte tilgang til over 300 leksjoner innen MS Office, Office365, Teams, Windows, GDPR, IT-sikkerhet, HMS m.m. I tillegg kan du tilpasse og lage egne kurs.

Markedspilotene

Markedspilotene er spesialister innen digital markedsføring og kreativt design. Vi tilbyr oversiktlige og forutsigbare produkter som skal hjelpe våre kunder til å nå ut med deres budskap til ønskede målgrupper.

Sales Nordic

Alle selskaper har behov for å møte nye, mulige kunder.  Mange selgere og rådgivere presterer godt i kundemøter, men å booke møter oppleves både tidskrevende og vanskelig. Sales Nordic har salg som vår spisskompetanse. Vi hjelper salgsavdelinger og selskaper med møtebooking og salgsbistand.

Accountrix

Accountrix er et fremtidsrettet regnskapsbyrå med fokus på kvalitet og kompetanse. Våre kunder er små og mellomstore selskaper med typisk 20-500 ansatte som ønsker Tripletex eller Xledger som sitt regnskapssystem. Vi leverer løsninger innen regnskap, lønn og rådgivning slik at våre kunder kan fokusere på sine primærområder. Vi hjelper kunder med transformasjon fra eksisterende systemer og sørger for effektiv integrasjon mellom kundenes egne systemer og våre regnskapssystemer.