Våre selskaper

Glasspaper består av en rekke selskaper som samlet tilfører våre kunder en merverdi gjennom kombinasjonen av tjenester og samkjørte leveranser. Vi er organisert i en tradisjonell konsernstruktur med Glasspaper Group som morselskap.

Glasspaper Group

Glasspaper Group er en aktiv eier i våre selskaper. Alt vi foretar oss skal reflektere våre verdier innovasjon, ærlighet, kvalitet og engasjement. Glasspaper Group er eier i følgende selskaper:

Glasspaper Learning

Glasspaper Learning er Norges ledende kurs- og kompetanseleverandør. Selskapet har fått utallige utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt, blant annet har Microsoft kåret oss til det beste kurssenteret i Norge 8 år på rad. Vi tilbyr markedets bredeste kurssortiment med kurs over hele Norge. Vi har over 10.000 kursdeltakere per år og sertifiserer opp over 4000 IT-profesjonelle hvert år. De fleste krevende miljøer i Norge har valgt Glasspaper Learning som primærleverandør.

Glasspaper People

Glasspaper People - Bemanning tilbyr bemanningstjenester av høy kvalitet gjennom spesialiserte bemanningsrådgivere. Fagområdene vi har fokus på er IT, engineering, økonomi, administrasjon, HR, salg og markedsføring.

Glasspaper People - Consulting fremleier konsulenter innen IT og engineering. Vi er en "one-stop shop" for innleie av konsulenter p.g.a. vårt omfattende og varierte konsulentnettverk, personlige service og kvalitet i leveransene.

Glasspaper Recruitment

Glasspaper Recruitment leverer rekrutteringstjenester rettet mot spesialister og ledere. Siden oppstarten av selskapet hvor vi raskt etablerte oss som en ledende leverandør til IT-bransjen leverer vi nå et langt bredere spekter av stillinger gjennom spesialiserte rekrutteringsrådgivere innen ulike fagområder. Våre prosesser bygger på ledende prinsipper for å attrahere og velge ut rett kandidat.

Glasspaper Solutions

Glasspaper Solutions er spesialisert på applikasjoner som er bygget på Microsoft Teknologi og andre populære rammeverk. Dette innebærer teknologier som Azure, .NET, Vue.js, React og andre tilsvarende teknologier. Vi leverer løsninger som er skreddersydd kunden sitt behov, og kan levere konsulenter til dine eksisterende prosjekter eller håndtere hele livssyklusen til dine applikasjoner. Våre konsulenter har kompetanse innen design, arkitektur, utvikling og drift av applikasjoner. Glasspaper Solutions er opptatt av å levere riktig løsning og høy kvalitet, slik skaper vi verdi for våre kunder.

Markedspilotene

Markedspilotene er spesialister innen digital markedsføring og kreativt design. Med en brennende interesse for faget og en lidenskap for strømlinjeformede løsninger er vårt mål å hjelpe våre kunder opp og frem på deres digitale ferd mot suksess. De bidrar til å øke synligheten og sikrer at ditt budskap når den riktige målgruppen til rett tid. Med Markedspilotene som din copilot kan du være trygg på at du får etablert gode og varige forbindelser med din målgruppe.

Inspir-IT

Inspir-IT AS er et data & analytics konsulentselskap med ekspertise og fokus på rådgivning, opplæring og teknologiimplementeringer av Microsofts Data plattform. Vi hjelper våre kunder å ta i bruk og få best mulig utbytte av Microsofts Data Plattform, både on premise løsninger og i Azure. Dette omfatter alt fra roadmap, design og arkitektur til implementering og optimalisering, både på database og analyticsnivå i tillegg til å bistå innen sikkerhet og compliance.

Accountrix

Accountrix er et fremtidsrettet regnskapsbyrå med fokus på kvalitet og kompetanse. Våre kunder er små og mellomstore selskaper med typisk 20-500 ansatte. Vi leverer løsninger innen regnskap, lønn og rådgivning slik at kundene kan fokusere på sine primærområder. Vi hjelper kunder med transformasjon fra eksisterende systemer og sørger for effektiv integrasjon mellom kundenes egne systemer med våre regnskapssystemer.

Kamude

Kamude er et fleksibelt GRC verktøy utviklet for at virksomheter skal kunne jobbe effektivt med compliance og risikostyring i henhold til bestepraksisprinsipper. Verktøyt hjelper deg til å etterleve og dokumentere krav, og effektiviserer arbeidet med dette på tvers av kravsett som eksempelvis NIST2, NSM grunnprinsipper, ISO-standarder, GDPR med mer.

Adaptiva

Adaptiva er Glasspapers rådgivningsselskap spesialisert på IT-strategi, Microsoft 365, sikkerhet og compliance. Vi hjelper våre kunder med å ta de riktige teknologivalgene og sikre riktig bruk av teknologi, samt å evaluere og implementere beste praksis for governance, risk management og compliance (GRC).  

Vår posisjon har gitt oss muligheten til å utvikle og levere kurs innen Microsoft 365 mot mange av landets ledende fagmiljøer, samt at vi designer og distribuerer konsernets GRC-verktøy (Kamude).

XtraMile

XtraMile er en ny e-læringsplattform som ble lansert august 2014. Vår metode sikrer høy gjennomføring og fornøyde kunder. Siden lanseringen har XtraMile nå over 150 000 brukere, og over 90 % av våre kunder fornyer lisensen år etter år.

XtraMile krever ingen tilpasninger, og du er klar til å lansere innhold og kursportal for hele bedriften innen 1 time. Da har samtlige ansatte tilgang til over 300 leksjoner innen MS Office, Office365, Teams, Windows, GDPR, IT-sikkerhet, HMS m.m. I tillegg kan du tilpasse og lage egne kurs.