Din komplette kompetansepartner

Glasspaper Group

Glasspaper Group er en aktiv eier i selskaper som leverer produkter og tjenester som bidrar til å effektivisere og utvikle våre kunders virksomheter. Alt vi foretar oss skal reflektere våre verdier innovasjon, ærlighet, kvalitet og engasjement. Glasspaper Group består av følgende selskaper:

Glasspaper Learning

Glasspaper Learning er Norges ledende kurs- og kompetanseleverandør. Selskapet har fått utallige utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt, blant annet har Microsoft kåret oss til det beste kurssenteret i Norge 8 år på rad. Vi tilbyr markedets bredeste kurssortiment med kurs over hele Norge. Vi har over 10.000 kursdeltakere per år og sertifiserer opp over 4000 IT-profesjonelle hvert år. De fleste krevende miljøer i Norge har valgt Glasspaper Learning som primærleverandør.

Glasspaper People

Glasspaper People - Bemanning har som mål å levere rett person til rett tid samtidig som vi benytter vår teknologiske innsikt og kursløsninger til å øke den digitale kompetansen til utleide medarbeidere. Vi leverer raskt og presist i henhold til kundens ønsker innen IT, engineering, administrasjon, økonomi, HR, salg og markedsføring.

Glasspaper People - Consulting leverer konsulenter innen IT og engineering. Våre kunder kan benytte oss som en "one-stop shop" for konsulenter fordi vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere og leverandører og dermed kan gi tilgang til dyktige konsulenter innen de fleste fagdisipliner innen IT og engineering.

Glasspaper Recruitment

Glasspaper Recruitment er spesialisert på rekruttering til stillinger som bidrar til våre kunders digitale reise. Dette spenner seg fra digital markedsføring, markedsføringsledelse og content managment til IT-prosjektledere, IT ledere og IT-spesialister som eksempelvis utviklere, skyspesialister, devops, data science, systemansvarlig, support og drift. Vi rekrutterer alt ifra nyutdannede som vi videreutvikler gjennom kurs hos Glasspaper til erfarne spesialister opp til CTO. Gjennom å kombinere kompetanseutvikling og rekruttering tilfører vi noe ekstra til markedet. Våre prosesser bygger på ledende prinsipper for å attrahere og velge ut rett kandidat.

Glasspaper Solutions

Glasspaper Solutions er spesialisert på applikasjoner som er bygget på Microsoft Teknologi og andre populære rammeverk. Dette innebærer teknologier som Azure, .NET, Vue.js, React og andre tilsvarende teknologier. Vi leverer løsninger som er skreddersydd kunden sitt behov, og kan levere konsulenter til dine eksisterende prosjekter eller håndtere hele livssyklusen til dine applikasjoner. Våre konsulenter har kompetanse innen design, arkitektur, utvikling og drift av applikasjoner. Glasspaper Solutions er opptatt av å levere riktig løsning og høy kvalitet, slik skaper vi verdi for våre kunder.

XtraMile

XtraMile er en ny e-læringsplattform som ble lansert august 2014. Vår metode sikrer høy gjennomføring og fornøyde kunder. Siden lanseringen har XtraMile nå over 150 000 brukere, og over 90 % av våre kunder fornyer lisensen år etter år.

XtraMile krever ingen tilpasninger, og du er klar til å lansere innhold og kursportal for hele bedriften innen 1 time. Da har samtlige ansatte tilgang til over 300 leksjoner innen MS Office, Office365, Teams, Windows, GDPR, IT-sikkerhet, HMS m.m. I tillegg kan du tilpasse og lage egne kurs.

Inspir-IT

Inspir-IT AS er et data & analytics konsulentselskap med ekspertise og fokus på rådgivning, opplæring og teknologiimplementeringer av Microsofts Data plattform. Vi hjelper våre kunder å ta i bruk og få best mulig utbytte av Microsofts Data Plattform, både on premise løsninger og i Azure. Dette omfatter alt fra roadmap, design og arkitektur til implementering og optimalisering, både på database og analyticsnivå i tillegg til å bistå innen sikkerhet og compliance.

Adaptiva

Adaptiva er Glasspapers rådgivningsselskap spesialisert på IT-strategi, Microsoft 365, sikkerhet og compliance. Vi hjelper våre kunder med å ta de riktige teknologivalgene og sikre riktig bruk av teknologi, samt å evaluere og implementere beste praksis for governance, risk management og compliance (GRC).  

Vår posisjon har gitt oss muligheten til å utvikle og levere kurs innen Microsoft 365 mot mange av landets ledende fagmiljøer, samt at vi designer og distribuerer konsernets GRC-verktøy (Kamude).

Kamude

Kamude er et fleksibelt GRC verktøy utviklet for at virksomheter skal kunne jobbe effektivt med risikostyring og compliance i henhold til bestepraksisprinsipper. Programvaren gir ledelsen og fagansvarlige et styringsverktøy som synliggjør hvordan risikoer og krav påvirker selskapets tjenesteområder, samt gjør det enkelt å innføre og sikre overholdelse av krav, enten dette er krav fra kunder, leverandører, lovpålagte krav eller interne krav. Kamude er såpass fleksibelt og skalerbart at løsningen kostnadseffekivt kan benyttes for kun et område, eks. IT-sikkerhet, kvalitetsledelse eller HMS i små virksomheter til full samsvars- og risikooversikt for større virksomheter.