Glasspaper deler

22.02.2024
The Quick Intro to Microsoft Security Training
You read it in the news, you see it on television, even large companies get victims of Cyber Crime activities. That´s why our instructor Alex de Jong keeps on delivering the courses in the Microsoft Security, Compliance and Identity series, so that your company is protected and safe in the digital landscape.
20.02.2024
Er du nysgjerrig på hvordan du som leder kan tiltrekke, utvikle og beholde unge talenter?
29. februar inviterer vi sammen med Microsoft Norge og Young Professionals Norway (YPN Group) et tre-timers event i Microsoft sine lokaler, hvor hensikten er hvordan du som leder kan tiltrekke, utvikle og beholde unge talenter.
29.01.2024
Inspirasjonsdagene er tilbake også i 2024!
Vi gjentar suksessen med inspirasjonsdagene, hvor vi tilbyr en rekke gratis webinar fra eksperter innen sitt fagfelt. Våre instruktører brenner for kunnskapdseling og gleder seg til å inspirere deg til å oppnå mer i din arbeidshverdag.
23.01.2024
Vi styrker vår informasjonssikkehetssatsning på Vestlandet, og inngår samarbeid med sikkerhetsekspert Gry Evita Sivertsen i PwC i Rogaland
Informasjonssikkerhet blir oftere satt på dagsorden i enhver bedrift, mye på grunn av nye regulativer og krav til håndtering av personvern og data. Trusler om bøter, virksomhetsstans og omdømmetap styrker bedrifters satsning på informasjonssikkerhet, cybersikkerhet, og planlegging for hva en bør gjøre om/når/hvis det skjer noe.
17.01.2024
Fra Microsoft University til det teknologiledende selskapet Evidi
Evidi har deltatt på Microsoft University helt siden oppstart. Vi har vært så heldig å få prate med HR direktør Emma Eriksson og fire tidligere MSU deltakere. Brage og Cathrine deltok på Microsoft University for over 10 år siden og Aurora og Frida deltok for to og tre år tilbake.
13.12.2023
Gratis webinar: Bli klar for Copilot i Microsoft 365
I denne 2-timers økten lærer du hva Copilot for Microsoft365 er, hvordan det fungerer og hvordan du kan forberede deg på å implementere det i organisasjonen din.
03.10.2023
AI-900 eller AI-050 - Hva er forskjellen på de nye AI kursene fra Microsoft?
Interessert i AI og ønsker kompetanseheving og eksamen? Vi har nå lansert to nye AI kurs fra Microsoft – AI-900: Microsoft Azure AI Fundamentals og AI-050: Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service. I denne artikkelen tar vi for oss hva som er forskjellen, hva de inneholder og hva du bør velge.
På bilde: (fra venstre) Ashish Singh - Cloud Solution Architect/Microsoft, Yashoda Singh - Data & AI Specialist/Microsoft, Brendan Martin, Certified Mentor & Coach/A-Circle, Stine Saatvedt - Customer Success Account Manager/Microsoft, Ana Gvinn - Partner Tech Strategiest/Microsoft, Even Sørlie - CEO/Glasspaper People, Hroar Henriksen - Business Manager/Glasspaper Learning, Hanne Mellby - MSU coordinator/Glasspaper Learning
07.08.2023
Karrierestart på Microsoft University 2023!
Denne uken slippes potensialet løs hos på Microsoft University 2023 med 90 unge studenter i klasserommene våre på Bryn i Oslo. I seks uker i strekk legger de ut på en transformativ reise inn i Microsoft teknologiens verden fra et grunnleggende til avansert nivå innen ulike spesialiseringer.
30.06.2023
Vurderer eller ønsker du å gå veien fra utvikler til løsningsarkitekt
En av de tryggeste og mest attraktive bakgrunnene i IT-bransjen er stillingen som løsningsarkitekt. Løsningsarkitekter er også blant de som tjener best i IT-bransjen. Vår COO, Thomas Schibbye deler sine råd for deg som ønsker å en karriere som løsningsarkitekt.
29.03.2023
Nye innleieregler 2023 – en kort innføring
De fleste virksomheter har med jevne mellomrom behov for midlertidige ansettelser og mange ønsker bistand fra bemanningsbyråer til å attrahere, kvalitetssikre og håndtere arbeidsforholdet til den/de midlertidige ansatte.
14.02.2023
Vi inviterte jenter som studerer informasjonsteknologi og medieproduksjon på videregående til et treff om kvinner i teknologi
Fredag 10. februar, bare en knapt måned før den internasjonale kvinnedagen, var vi så heldige å få besøk på Oslo kontoret av jenter som studerer informasjonsteknologi og medieproduksjon som spesialisering på videregående. De ble invitert til oss for en inspirasjonsdag, hvor temaet handlet om hvordan det er å jobbe med IT og teknologi.
30.01.2023
Hva er nytt i VMware vSphere versjon 8?
VMware vSphere ble i fjor høst lansert på versjon 8, og nå er kursene også oppdatert til nyeste versjon. Verdt å nevne at en viktig av oppgraderingene VMware vSphere versjon 8 er forbedret på både sikkerhet, ytelse og skalerbarhet for å nevne noe. Se flere av oppdateringene nedenfor.
11.01.2023
Vi har tatt en prat med tidligere MSU-deltaker Tania Bulz som i dag jobber som System Engineer i Xledger og selskapets CTO og Gründer, Lennart Holen
Xledger har siden 2020 ansatt en kandidat på .Net Azure Developer sporet, og Lennart uttrykker at de setter pris på at kandidatene får kursing som viser seg å være nyttig. Han nevner videre at kandidater med bachelorgrad, kan gjennom Microsoft University forbedre kompetansen sin og forberede seg til jobben de senere skal utføre hos Xledger.
15.09.2022
Vi har tatt en prat med COO, Morten Reinhardtsen i Ironstone om deres deltakelse i Microsoft University
Morten forteller at Ironstone skal ha tre deltakere på årets trainee-program og uttrykker videre at de er på utkikk etter kandidater som ønsker å gå Azure Cloud Platform sporet. Han utdyper videre at Ironstone i all hovedsak er på utkikk etter kandidater som har noe «hands-on» erfaring fra skolen- eller innen sky, første- eller andrelinje support fra deltidsjobber. Han legger til at de også har vært åpne for IKT lærlinger som i senere tid har valgt å gå videre på høyskole.
31.08.2022
Vi har tatt en prat med Infoworker om Microsoft University
Vi har tatt en prat med Hussain Al-Mousawi, CEO og daglig leder i Infoworker og Silje Dahl, tidligere MSU deltaker og nåværende konsulent i Infoworker. Silje deltok på Microsoft University tilbake i 2018 og har to bachelorgrader innen både spillutvikling og interaksjonsdesign. Vi har vært så heldige å få innblikk fra både arbeidsgivers- og tidligere deltakers perspektiv.