Glasspaper Learning har inngått Official Training Partner-avtale med ISC2

Vi har store nyheter! I juni i år inngikk vi en Official Training Partner (OTP)-avtale med verdens ledende selskap innen informasjonssikkerhet, ISC2. ISC2 har flere enn 600.000 medlemmer innen Cybersikkerhet globalt og med denne avtalen styrker vi vår satsning på opplæring innen IT-sikkerhet.

Gjennom avtalen tilbyr vi nå de offisielle ISC2-kursene som dekker et bredt spekter av sikkerhetsemner, inkludert de prestisjetunge sertifiseringene CISSP, CCSP og CSSLP, blant andre. Kursene vil gjennomføres i våre klasserom fremover, og vi gleder oss til å levere kurs av ypperste kvalitet for både nybegynnere og erfarne fagfolk innen sikkerhetsområdet. 

«Vi er svært fornøyde med å inngå denne avtalen med ISC2,» sier Hroar Henriksen, Business Manager i Glasspaper Learning. «Denne samarbeidsavtalen gir oss muligheten til å tilby våre kunder noen av de beste sikkerhetskursene i markedet, levert av en ledende aktør som ISC2. Vi ser frem til å hjelpe våre kunder med å styrke sin kompetanse innen informasjonssikkerhet.» 

Om Glasspaper Learning: 

Glasspaper Learning er Norges ledende leverandør av IT-opplæring og kompetanseutvikling. Med et bredt spekter av kurs og sertifiseringer innen IT, prosjektledelse og ledelse, har Glasspaper Learning hjulpet bedrifter og enkeltpersoner med å oppnå sine faglige mål siden oppstarten. Selskapet er kjent for sitt fokus på kvalitet, fleksibilitet og kundetilfredshet, og har etablert seg som en foretrukken opplæringspartner i markedet. 

Om ISC2: 

ISC2 er en internasjonal, ideell medlemsorganisasjon som leverer kunnskap og kurs innen IT-sikkerhet. ISC2 er mest kjent for den anerkjente CISSP-sertifiseringen, som er en av de mest ettertraktede sertifiseringene i sikkerhetsbransjen. Med mer enn 150 000 medlemmer over hele verden, jobber ISC2 for å fremme sikkerhetsprofesjonen gjennom sertifiseringer, utdanning og informasjon innen IT-sikkerhet. 

Se våre kurs:
Gå til alle offisielle ISC2 kurs

 
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Hroar Henriksen
Business Manager, Glasspaper Learning
Telefon: +47 916 70 066