Glasspaper deler

30.04.2018
Nasjonal Sikkerhetsmåned: Ny opplæringspartner i 2018
XtraMile blir ny kurspartner for Nasjonal Sikkerhetsmåned 2018. NorSIS, som arrangerer den landsomfattende kampanjen, har som mål å øke kunnskapen om IT-sikkerhet og skape en tryggere digital hverdag hos virksomheter over hele landet. Årets tema «Skadelig e-post og svindel på nett» skal sikre at bedriftene blir bedre rustet i kampen mot disse utfordringene
30.04.2018
Glasspaper har ansatt ny leder for bemanning
Even Sørlie begynte i dag i Glasspaper People som leder for bemanning. Glasspaper People har i dag et betydelig antall utleide medarbeidere innen IT og forvalter en rekke offentlige og private rammeavtaler i tillegg til å levere til SMB markedet. Even har solid erfaring fra bransjen. Even er en pioner i bransjen. Han begynte sin karriere i Manpower og ble senere en viktig bidragsyter i Elan (nå Experis) før han som en sentral bidragsyter var med på å bygge opp bemanningsenhetene innen IT og engineering i Top Temp. Even jobbet fram til nylig som salgs- og markedsansvarlig  i Technogarden Magellan AS.
19.04.2018
Glasspaper lanserer CRMAP, neste generasjons styringssystem innen risikostyring dynamisk og compliance
16. april gikk startskuddet for lanseringen av programvaren CRMAP. CRMAP er utviklet av ledende fagspesialister innen risikostyring og compliance som savnet et spisset, helhetlig risiko og compliance system som bygger godt oppunder bestepraksis for hvordan en virksomhet bør jobbe med risikostyring og compliance. CRMAP passer godt både for offentlige og private virksomheter.