Glasspaper deler

29.01.2024
Inspirasjonsdagene er tilbake også i 2024!
Vi gjentar suksessen med inspirasjonsdagene, hvor vi tilbyr en rekke gratis webinar fra eksperter innen sitt fagfelt. Våre instruktører brenner for kunnskapdseling og gleder seg til å inspirere deg til å oppnå mer i din arbeidshverdag.
23.01.2024
Vi styrker vår informasjonssikkehetssatsning på Vestlandet, og inngår samarbeid med sikkerhetsekspert Gry Evita Sivertsen i PwC i Rogaland
Informasjonssikkerhet blir oftere satt på dagsorden i enhver bedrift, mye på grunn av nye regulativer og krav til håndtering av personvern og data. Trusler om bøter, virksomhetsstans og omdømmetap styrker bedrifters satsning på informasjonssikkerhet, cybersikkerhet, og planlegging for hva en bør gjøre om/når/hvis det skjer noe.
17.01.2024
Fra Microsoft University til det teknologiledende selskapet Evidi
Evidi har deltatt på Microsoft University helt siden oppstart. Vi har vært så heldig å få prate med HR direktør Emma Eriksson og fire tidligere MSU deltakere. Brage og Cathrine deltok på Microsoft University for over 10 år siden og Aurora og Frida deltok for to og tre år tilbake.
13.12.2023
Gratis webinar: Bli klar for Copilot i Microsoft 365
I denne 2-timers økten lærer du hva Copilot for Microsoft365 er, hvordan det fungerer og hvordan du kan forberede deg på å implementere det i organisasjonen din.