Rekruttering digital markedsføring

Markedsføringsfaget har endret seg betydelig de siste årene. Fokuset i dag er på digital markedsføring gjennom innholdsmarkedsføring, SEO, synlighet i sosiale medier, webanalyse og eCommerce. Kravene til teknologikompetanse er således blitt sentralt ved rekruttering av digitale markedsførere. Dette gjør Glasspaper Recruitment til en attraktiv rekrutteringsleverandør for mange virksomheter.

Mange av våre kunder benytter Glasspaper Recruitment til rekruttering av spesialiststillinger innen digital markedsføring. Dette spenner seg fra digital markedssjef og produktmarkedsførere til spesialister innen webanalyse, SEO, content management og SoMe. Som spesialister på rekruttering innen digital markedsføring hjelper vi våre kunder på deres digitale reise. Vi vet hvem som skiller seg ut med digital kompetanse. Mens det tidligere først og fremst var viktig å kunne sitt fagfelt innen markedsføring ser vi nå at kompetanse innen analyseverktøy som Google Analytics, Power-BI og Tableau og / eller kunnskap om programmering som R og Python står sentralt. Selvsagt da i tillegg til kompetanse rundt systemer som Facebook, Google, Instagram og Twitter. Kunnskap om SEO, A/B testing, netthandel, content marketing og leadsgenerering er viktig kunnskap i mange av stillingene innen digital markedsføring vi rekrutterer til.

Annonsering, søk og bistand til utvelgelse

Glasspaper Recruitment kan bistå med hele eller deler av en rekrutteringsprosess når din virksomhet skal vinne kampen om de gode digitale markedsførerne. Det er din virksomhets behov som styrer vår grad av involvering. Vi kan bistå fra kartleggingsfasen for å sikre riktig kravspesifikasjon til utforming av annonse, hvor stillingen bør markedsføres og aktivt søk etter de best egnede kandidatene gitt din virksomhet sine krav og mulighetsrom. For kunder som ønsker å maksimere sannsynligheten for at rett digital markedsfører velges kan vi bistå i hele eller deler av utvelgelsesprosessen. Dette kan innebære alt ifra dybdeintervjuer, personlighetstester, evnetester og ferdighetstester til faglig avsjekk, cases og referansesjekker avhengig av våre kunders behov, tid og ekspertise. Gjennom hele prosessen er vår oppgave å være en rådgiver og sparringspartner mot oppdragsgiver så vel som kandidat for å sikre en best mulig match for begge parter.

Vår erfaring – din trygghet

Med Glasspaper Recruitment som din rekrutteringsleverandør innen digital markedsføring er du sikret at prosessene blir gjennomført i henhold til høy internasjonal standard og ut ifra gjennomprøvde og suksessrike metoder som maksimerer sannsynligheten for suksess.

Velkommen til å ta kontakt med oss for en konfidensiell og uforpliktende samtale for hvordan vi kan bistå dere med rekruttering innen digital markedsføring.