Rådgivning

Mange virksomheter gjennomfører rekrutteringsprosesser selv, men ønsker rådgivning for å kvalitetssikre eller forbedre interne prosesser, evt. supplere interne prosesser med ekspertbistand enten ved at leverandøren utfører noe av arbeidet eller står for opplæring av interne ressurser.

Typisk rådgivningsbistand kan være foranalyse og jobbanalyse, opplæring, rådgivning rundt hvordan dere bør gå frem for å attrahere kandidater som utforming av markedsplan og annonsering, valg av mediekanaler, søksverktøy og søksmetodikk, bistand eller opplæring i selve utvelgelsesfasen (intervju, testing, cases, second opinion etc.), samt bistand til design av hvordan prosessen bør se ut i deres virksomhet, maler og anskaffelse av rekrutteringssystem i tillegg til onboarding og employer branding.

Våre rådgivere og vår erfaring

Glasspaper har erfarne rekrutteringsrådgivere som kan leies inn på timesbasis eller fastpris avhengig av din virksomhets behov. Vi har erfaring med alle faser i rekrutteringsprosessen, både strategisk og operativt og kan vise til hvordan vi har hjulpet og forbedret rekrutteringsarbeidet i både mindre virksomheter, scale-ups og store virksomheter.

Våre fagområder

Ledelse IT Engineering
Digital markedsføring og kommunikasjon Økonomi, regnskap og lønn Administrasjon og HR

 

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Velkommen til å ta kontakt for en konfidensiell og uforpliktende samtale.