Rekruttering Administrasjon og HR

Har din virksomhet behov for å rekruttere personell innen administrasjon, resepsjon, kundeservice eller HR?

Glasspaper kan tilby meget erfarne rekrutteringsrådgivere som kjenner ditt fagområde, og både kan bistå med jobbanalysen og utforming av stilling så den blir riktig for din virksomhet til attrahering av et godt utvalg kandidater og kvalitetssikring i utvelgelsesprosessen.

Årsaker til å benytte vår rekrutteringsbistand

Årsakene er flerdelte til at mange virksomheter benytter Glasspaper ved rekruttering til stillinger innen kontor, resepsjon, kundeservice og HR. Noen motiver relaterer seg til det å ønske å sette ut arbeidet mens andre motiver handler spesifikt om Glasspaper som leverandør. Oppsummert forteller våre kunder at de følgende årsakene var bakgrunnen for at de ønsket vår bistand;

 • Avlastning for tiden det tar å håndtere rekrutteringsprosessen, samt et ønske om å kun være involvert i finaleutvelgelsen av allerede godt kvalitetssikrede kandidater
 • Være trygg på at det er gjort en solid jobb for å attrahere best mulig kandidat til stillingen gjennom annonsering og søk. Vi har tilgang på både ledende søksverktøy, vet hvor annonsering gir best resultat og har solide kandidatdatabaser og nettverk.
 • Ha en rekrutteringspartner som kan fagområdet og dermed kan utfordre og bekrefte både stillingsinnhold og valg av kandidat
 • Glasspaper har også en fordel som kommer våre kunder til gode. Vi er Norges største leverandør av IT-opplæring og kan derfor tilby fysiske kurs eller e-læring som en del av rekrutteringsprosessen kostnadsfritt eller til særs gunstige vilkår for å løfte kandidaten fra en normalt god bruker av kontorstøtteapplikasjoner til nye høyder. Avhengig av stilling kan dette være innen Outlook og automatisering, SharePoint, Power-BI, Excel, Word, PowerPoint, Teams etc. Vår erfaring er at de fleste kontormedarbeidere kan løfte sin effektivitet og de rundt seg gjennom bedre kunnskap rundt kontorstøtte applikasjoner.

Rekruttering Administrasjon og HR

Glasspaper har rekruttert til et bredt spekter av stillinger innen kontor, HR og service, alt ifra et individ til titalls i samme divisjon. Typiske stillinger vi rekrutterer til er;

 • Office Manager og Executive Assistant
 • Kontormedarbeider og administrativ koordinator
 • Kundeservice og saksbehandlere / offentlige rådgivere
 • Resepsjonist
 • HR-koordinator og HR-konsulent
 • HR business partner, People & Culture manager og HR-manager
 • Employer Branding ansvarlig og rekrutteringsansvarlig

Glasspaper som din rekrutteringspartner

Med Glasspaper som din rekrutteringsleverandør innen kontor, HR og service kan du være trygg på at du har en leverandør som følger DNG-GLs retningslinjer for god rekrutteringspraksis og at testverktøy vi benytter er DNV-GL godkjente. Vårt mål er å gi både deg og kandidatene en best mulig opplevelse, service, objektivitet og ekspertise så rekrutteringen blir vellykket for alle parter.

Har du behov for å besette stillingene midlertidig i påvente av at den faste ansatte begynner, så har vi bemanningsløsninger for det.

Velkommen til å ta kontakt med oss for en konfidensiell og uforpliktende samtale dersom du har behov for IT-rekruttering. Benytt kontaktskjema på høyre side eller ta kontakt med daglig leder Øystein Dalen på telefon 994 77 069 eller e-post oystein.dalen@glasspaper.no.

Våre spesialistområder

Ledelse IT Engineering
Digital markedsføring og kommunikasjon Økonomi, regnskap og lønn Administrasjon og HR