#6 Ta i bruk MineCraft Education Edition i klasserommet (2x45 min)

MineCraft Education Edition er i vinden i dagens skole. Mye på grunn av at det er kjent for dagens unge, og for at det treffer godt på de overordnede emnene i den nye lærerplanen som skaperglede, problemløsning og tverrfaglighet.

I første del av dette kurset ser vi på hvordan man setter opp en verden med de riktige innstillingene for individuell spilling. Vi ser også på grunnleggende spill,- og byggeferdigheter som er nok til at du kommer i gang.  

I andre del ser vi på hvordan man oppretter og spiller i delte verdener. Vi ser også på faktorer som fort kan være til hinder som for eksempel nettverksproblemer, ulike versjoner, lokale nettverk m.m.

 

De andre webinarene innenfor MS365 er: 

Du møter instruktører som gjennom mange års erfaring i norske klasserom, har en god forståelse av skole og læreres arbeidshverdag. Våre instruktørers sertifisering og nære samarbeid med Microsoft innebærer at vi er en del av Microsoft sitt Team av globale opplæringspartnere, og at våre pedagogiske veiledere har full tilgang til Microsoft sine ressurser, inkludert læringsressurser, nettverk og innovasjonsprosjekter for utdanning.

delta fra der du er online brukerkurs