#3 MS OneNote – elevens digitale kladdebok (2x45 min)

Microsoft OneNote er et program som har tatt norsk skole med storm de siste årene. I denne modulen vil du få en innføring i hvorfor og hvordan OneNote er et godt egnet program til planlegging, vurdering og prosessorientert arbeid mellom lærer og studenter.

I første del av webinaret ser vi på grunnleggende funksjonalitet i Microsoft OneNote. Dette for å vise hvilke muligheter programmet tilbyr i form av multimodalt innhold som tekst, bilder, video, lyd m.m.     

Microsoft OneNote er et program som du kan bruke i alle aspekter av din arbeidshverdag. I andre del av kurset lærer du hvordan du bruker det hensiktsmessig i både planlegging og gjennomføring av undervisning. Vviser deg også hvorfor Microsoft OneNote er et godt verktøy i prosessorientert arbeid og hvordan du kan spare tid på vurdering av elevarbeider. 

 

De andre webinarene innenfor MS365 er: 

Du møter instruktører som gjennom mange års erfaring i norske klasserom, har en god forståelse av skole og læreres arbeidshverdag. Våre instruktørers sertifisering og nære samarbeid med Microsoft innebærer at vi er en del av Microsoft sitt Team av globale opplæringspartnere, og at våre pedagogiske veiledere har full tilgang til Microsoft sine ressurser, inkludert læringsressurser, nettverk og innovasjonsprosjekter for utdanning.

delta fra der du er online brukerkurs