Systemutvikling .NET, Azure og Front-end

Mann med skjegg og solbriller gjør tommel opp. Hvit Glasspaper logo

Har din virksomhet behov for å leie inn systemutviklere eller realisere systemutviklingsprosjekter? Da bør du vurdere Glasspaper Solutions. Vi er et Microsoftbasert konsulentselskap, med spisskompetanse på systemutvikling innen .NET og Azure. Våre løsninger benytter kjente rammeverk i Front-end (Vue, React, Angular), og Back-end systemutvikling i .NET. Vi kan bistå med utvikling av nye løsninger og videreutvikling av dine eksisterende systemutviklingsprosjekter. Vi kan tilby utleie av enkeltkonsulenter, levere hele team eller håndtere fullstendige prosjekter med påfølgende forvaltning om ønskelig.

Systemutvikling - Hvorfor bruker våre kunder oss?

Motivene for å benytte våre tjenester innen systemutvikling avhenger av det enkelte selskaps behov, men tilbakemeldinger viser at følgende årsaker er bakgrunnen til hvorfor Glasspaper Solutions benyttes ved behov for systemutvikling:

  • Våre kunder ønsker en systemutviklingsleverandør som har spisskompetanse på en teknologi, for vår del Microsoft .NET og Azure, samt Front-end med tilhørende teknologier. Dette betyr ikke kun effektivitet i selve systemutviklingen, men også at vi har kompetansen til å bygge skalerbare og sikre løsninger. Konsekvensen er sparte kostnader for våre oppdragsgivere og trygghet i leveransen. Vi har både spesialiserte Front-end og Back-end utviklere, samt Full-stack utviklere avhengig av våre kunders behov.
  • Vi er opptatt av å veilede våre kunder så ikke systemutviklingsprosjektene eser ut, men hjelper til med å holde fokus på det som skaper forretningsgevinst. Vi har fokus på forretningsgevinstene våre kunder ønsker å realisere.
  • Vi kan ta prosjektansvar for systemutviklingsprosjekter fra a-å. Det er fortsatt viktig at kunden er tett involvert i prosessen og løsningen som utvikles for å sikre at kunden får en løsning som ivaretar kundens behov.
  • Noen kunder har kun behov for ekstra kapasitet inn i sine pågående eller planlagte systemutviklingsprosjekter. Vi kan bistå med en eller flere konsulenter avhengig av behovet.
  • Flere av våre kunder vet at systemene de utvikler må forvaltes, dvs. vedlikeholdes og evt. videreutvikles. Flere av våre kunder har ikke egne utviklere og ønsker derfor at vi håndterer forvaltningen av løsningen i etterkant av systemutviklingsprosjektet.
  • Våre kunder beskriver våre systemutviklingskonsulenter som jordnære, praktiske, enkle å kommunisere med og løsningsorienterte.
  • Vi opptrer som sparringspartnere og bruker vår teknologikompetanse slik at vi sammen kan komme fram til best mulig løsning for din virksomhet.
  • Vi representerer moderne utviklingsverktøy og metoder.
  • Vi kan vise til gode referanser innen både offentlig og privat sektor.

Systemutviklingserfaring fra flere bransjer

Glasspaper Solutions kan vise til referanser innen et bredt spekter av bransjer når det kommer til systemutvikling. Vi har erfaring fra følgende;

Bank/Finans Retail Offentlig sektor
Start-ups Kraft/Energi Helse
Media Ideelle organisasjoner Sikkerhet
Netthandel Tjenesteytende næring IT-selskaper

Vår erfaring innen systemutvikling - din trygghet

Med Glasspaper Solutions som din leverandør er du sikret at dine utviklingsbehov er i trygge hender. Som en del av Glasspaper Group med 6 * Microsoft gold competencies og 4 * Microsoft silver competencies, samt Learning partner of The Year for Microsoft 8 år på rad representerer vi tryggheten våre kunder ønsker ved behov for bistand innen systemutvikling.

Velkommen til å ta kontakt med konsulentsjef daglig leder på telefon 976 11 597 eller e-post lasse.rolstad@glasspaper.no. Du kan lese mer om Glasspaper Solutions her.