Business Intelligence & analytics konsulenter

Vårt mål er å tilby markedets fremste ekspertise innen design, oppsett, migrering og forvaltning av Microsoft Azure Data Plattform. Vi kan tilby ekspert og arkitekturrådgivning, samt teknisk bistand både i form av utleide konsulenter, prosjekter og helhetlig utvikling og forvaltning av Microsoft data plattform løsninger.

Microsoft_dataplatform.png

Hvem er Inspir-IT?

Inspir-IT er et datterselskap av Glasspaper. Selskapet ledes av Microsoft Certified SQL Master og MVP, Margarita Naumova, som har ansvaret for våre leveranser. Margarita er i tillegg til å være rådgiver og konsulent en ettertraktet foredragsholder både i Norge og Europa. Vårt øvrige konsulentteam består av erfarne seniorer som kan tiltre roller som arkitekt, data engineer eller analytics konsulent.

Business intelligence & analytics tjenester

Inspir-IT kan tilby business intelligence & analytics konsulenter spesialisert på Microsoft teknologi enten som del av kundens team, som ekspertrådgivere eller ved å ta fullstendig ansvar for prosjekter, enten det er å bygge datavarehus, datalake, ETL løsninger, analyseløsninger eller vurderinger av nåværende og ønskede løsninger.

Eksempler på hva vi bistår våre kunder med er:

SQL Server Infrastruktur

Våre Business Intelligence & analytics konsulenter kan både designe og implementere trygge løsninger som garanterer kontinuitet, oppetid og ytelse av din Back-end. Videre kan vi evaluere ytelse, sikkerhet og tilgangsutfordringer og gi råd til forbedringer. Våre Business Intelligence & analytics konsulenter kan også gjennomføre evalueringer av SQL server infrastruktur og bygge en plan for å optimalisere vedlikehold og kostnader ved virtualisering, konsolidering og migrering av SQL server til skyen.

Business Intelligence og avansert Analytics

Vi kan ta ansvar for design av ditt datavarehus og datalake fra bunnen av eller utvikle BI-strategiske roadmaps som din virksomhet kan følge. Vi kan rådgi deg rundt bruk av Synapse, Data Factory og andre datatjenester i Azure. Vi hjelper deg med hvordan du migrerer ditt tradisjonelle datavarehus til moderne datavarehus løsninger for å få full utnyttelse av skyen og big data prosessering. Foruten alt relatert til arkitektur og data engineering kan vi bidra til å utvikle innsiktsløsninger gjennom Power-BI.

Data Governance og Data policies

Våre Business Intelligence & analytics konsulenter bistår kunder med å bygge løsninger som ivaretar krav og policyer innen GDPR og sikkerhet. Videre kan vi hjelpe til med design og vedlikehold av metadata management regler og strategier i tillegg til å bygge masterdata løsninger inn i din virksomhet. Som en del av dette kan våre Business Intelligence & analytics konsulenter også ta ansvar for opplæring av databehandlere og dataansvarlige relatert til løsningen.

Bransjeerfaring

Våre Business Intelligence & analytics konsulenter kan vise til erfaring på tvers av mange bransjer. Noen av bransjene vi har svært mye erfaring fra er bank, finans, IT, telecom og offentlig sektor.

Vår erfaring innen BI og analytics - din trygghet

Med Inspir-IT får du en leverandør med spisskompetanse innen utvikling og forvaltning av Microsoft Data Platform business intelligence og analytics løsninger. Vi hjelper deg å ta de riktige tekniske avgjørelsene og realiserer dine innsiktsbehov.

Velkommen til å ta kontakt med oss for en konfidensiell og uforpliktende samtale eller les mer om Inspir-IT.

Velkommen til å ta kontakt med daglig leder, Magi Naumova  på telefon 919 29 912 eller e-post .