Bemanning innen økonomi, regnskap, lønn, bank, finans og forsikring

Glasspaper People tilbyr vikarer til korte og lange bemanningsoppdrag. Våre bemanningsrådgivere er spesialisert på å leie ut vikarer med relevant erfaring innen bank, finans, forsikring, økonomi, regnskap og / eller lønn. Ved bemanningsbehov går våre rådgivere grundig til verks. Vi bruker de samme utvelgelseskriteriene og kvalitetsprosessene ved bemanning som rekruttering.

Gjennom våre bemanningsprosesser er vi opptatt av å søke etter den beste kandidaten i markedet rettet mot din organisasjons behov. Som en del av våre bemanningsprosesser så gjennomfører vi daglig search på vegne av våre kunder innen fagområdene økonomi, regnskap, lønn, bank, finans og forsikring. Vi har et bredt nettverk i bransjen og kan vise til ledende search-prosesser og verktøy. Mange av våre kunder benytter denne tjenesten i forbindelse med langtidsfravær eller sesongsvingninger. Våre kunders behov for bemanning innen økonomi, regnskap, lønn, bank, finans og forsikring varierer fra én vikar til et kort oppdrag til flere i langvarige oppdrag. Mange av våre vikarer ender også opp som faste ansatte hos våre kunder.

Glasspaper People kan tilby bemanning innen et bredt spekter av stillinger. Nedenfor følger et utvalg av stillingskategorier vi kan bistå innen:

Økonomi og regnskap: Økonomi og Regnskap Prosjekt controller, Business controller, Lønnssjef, Lønnsmedarbeider, Regnskapssjef, Regnskapsmedarbeider, Rådgiver og konsulent, Økonomimedarbeider.

Bank: Bank Kasserer, Kundekonsulent, Rådgiver, Saksbehandler, Møtebooker, Depotmedarbeider.

Finans: Analytiker, Financial Risk Controller, Finans og investeringsrådgiver, Kredittkonsulent, Oppgjørsmedarbeider, Porteføljeforvalter, Saksbehandler, Selger.

Forsikring: Forsikring Forsikringsanalytiker, Rådgiver, Selger, Totalrådgiver, Underwriter.

 

Les mer om våre tjenester innenfor ulike områder:

BEMANNING IT BEMANNING ADMIN & HR BEMANNING ØKONOMI M.M