Bemanning økonomi

Bemanning økonomi
Bemanning økonomi

Glasspaper People tilbyr bemanning til korte og lange bemanningsoppdrag. Våre bemanningsrådgivere er spesialisert på å leie ut vikarer med relevant erfaring innen økonomi, regnskap og lønn, samt bank, finans og forsikring. Ved bemanningsbehov går våre rådgivere grundig til verks. Vi bruker de samme utvelgelseskriteriene og kvalitetsprosessene ved bemanning som rekruttering. Til stillinger innen økonomi, regnskap og lønn har vi interne fagkonsulenter som kan bistå i utvelgelsen av riktig vikar.

Gjennom våre bemanningsprosesser er vi opptatt av å søke etter den beste kandidaten i markedet rettet mot din organisasjons behov. Som en del av våre bemanningsprosesser så gjennomfører vi daglig search på vegne av våre kunder innen fagområdene økonomi, regnskap, lønn, bank, finans og forsikring. Vi har et bredt nettverk i bransjen og kan vise til ledende search-prosesser og verktøy. Mange av våre kunder innen økonomi, regnskap, lønn, bank, finans og forsikring benytter oss på bemanning i forbindelse med langtidsfravær, reduksjon av overtid hos faste ansatte, fleksibel bemanning, sesongsvingninger og som en kilde til rekruttering. Våre kunders behov for bemanning innen økonomi, regnskap, lønn, bank, finans og forsikring varierer fra én til flere vikarer til et korte oppdrag til én eller flere vikarer i langvarige oppdrag. Mange av våre vikarer ender også opp som faste ansatte hos våre kunder.

Glasspaper People kan tilby bemanning innen et bredt spekter av stillinger. Nedenfor følger et utvalg av stillingskategorier vi kan bistå innen:

Økonomi og regnskap: Økonomi og Regnskap, Prosjekt controller, Business controller, Lønnssjef, Lønnsmedarbeider, Regnskapssjef, Regnskapsmedarbeider, Rådgiver og konsulent, Økonomimedarbeider.

Bank: Bank Kasserer, Kundekonsulent, Rådgiver, Saksbehandler, Møtebooker, Depotmedarbeider.

Finans: Analytiker, Financial Risk Controller, Finans og investeringsrådgiver, Kredittkonsulent, Oppgjørsmedarbeider, Porteføljeforvalter, Saksbehandler, Selger.

Forsikring: Forsikringsanalytiker, Rådgiver, Selger, Totalrådgiver.

 

Les mer om våre bemanningstjenester innenfor områdene:

BEMANNING IT BEMANNING ADMIN & HR BEMANNING ØKONOMI