Norges ledende kurs -og kompetansesenter åpner i Stavanger

Den 4. desember åpner Glasspaper dørene til sitt nye kurs- og testsenter i Stavanger. Vi er sentralt lokalisert blant en rekke store IT-miljøer i Gamle Forusveien (Gauselsplitten). Glasspaper tilbyr i dag markedets bredeste kurssortiment og har over 10.000 kursdeltakere årlig. Glasspaper har fått utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt, blant annet har Microsoft kåret selskapet til det beste kurssenteret i Norge 8 år på rad.

Viktig milepæl

«Åpningen av kurssenter i Stavanger er en viktig milepæl for Glasspaper» sier CEO i Glasspaper Learning, Thor Kenneth Berntzen. «De fleste ledende IT miljøer i Norge benytter Glasspaper for å bygge digital og teknologisk kompetanse, lære beste praksis og oppnå anerkjente sertifiseringer. Vi ser at mange av våre kunder har behov for lokal tilstedeværelse. Nå slipper de å reise til Oslo, Bergen eller Trondheim for kompetanseløft.» fortsetter Berntzen. Vi ønsker eksisterende og nye kunder i Rogalandsregionen velkommen til vårt kurs- og testsenter i Gamle Forusveien 1.

Kurs og sertifisering

Glasspaper vil kunne tilby hele sin kursportefølje lokalt i Stavanger i moderne og tilpassede lokaler. I tillegg vil et dedikert testsenter forenkle og øke kapasiteten for de som ønsker å gjennomføre sertifiseringer i regionen. 

Les mer på: www.glasspaper.no/stavanger