Ønsker du å få kurs og sertifiseringer dekket av NAV?

Glasspaper har lang erfaring med å tilby kompetanseheving for kandidater i samarbeid med ulike NAV kontorer. Her har vi samlet informasjon om hva vi kan hjelpe deg med, slik at du enklere kan få støtte fra NAV for å komme ut i arbeid igjen. Kontakt oss gjerne for uforpliktende og gratis rådgivning.

Kontakt oss i dag for uforpliktende og gratis rådgivning: kurs@glasspaper.no

NAV gir støtte til opplæringstiltak for deg som trenger kvalifisering for å kunne få ny jobb eller beholde den jobben du har. For å få støtte fra NAV er det viktig at du velger kurs og sertifiseringer som er etterspurt i markedet slik at prognosene for å få jobb er gode. Glasspaper har en unik posisjon og kunnskap om markedet siden vi både jobber med kompetanseheving (Glasspaper Learning) samt Rekruttering og Bemanning (Glasspaper People). 

Les våre relevante artikler om sertifisering og omskolering:

Du bør gjøre følgende dersom du ønsker å søke støtte igjennom NAV for å gå kurs hos Glasspaper:  

  • Kontakt ditt lokale NAV kontor og din saksbehandler, og undersøk mulighetene for å få dekket opplæring.   
  • Kontakt Glasspaper og fortell oss om din bakgrunn og gjerne i hvilken retning du ønsker å gå. Våre kompetanserådgivere hjelper deg å sette opp relevante kurs- og sertifiseringspakker med pris, slik at du har et helt konkret tilbud å sende til NAV. Vi setter opp kostnadene for deg, og opprettholder kontakt med NAV for fakturering, slik at du kan fokusere på å øke din kompetanse.  
     

Her er noen eksempler på hva vi kan hjelpe med, enten det gjelder generell kompetanseheving eller omskolering: 

Du har noe IT kunnskap fra tidligere, men trenger kurs/sertifisering slik at du stiller sterkere blant andre kandidater i markedet. Det er for eksempel økende behov i markedet for: 1.linje support på Windows, Skyteknologier som Office 365 og Amazon Web Services, Business Intelligence, Utvikling og Programmering, Nettverk (Cisco), IT sikkerhet, mm 

Du har kanskje erfaring med prosjektarbeid/prosjektledelse men mangler sertifisering som beviser din kunnskap. Vi tilbyr kurs innen en rekke områder slik at du kan jobbe med prosjektledelse innen flere bransjer: PRINCE2, Endringsledelse, MOP, Scrum m.m. 

Vil du bevege deg over i utvikler-verdenen?  Det er et stort behov for utviklere og programmere i markedet. Vi har kurs som introduserer deg for attraktive områder som C#.NET, Python og React m.fl. 
 
Glasspaper Learning kan tilby deg kurs- og sertifiseringsløp, samt fortelle deg hvilke jobber som er attraktive i markedet gjennom Glasspaper People, som til daglig rekrutterer dyktige konsulenter, IT personell, Daglig ledere, 1.linje support, prosjektledere, utviklere og vikarer til store deler av IT Norge. 

Lykke til videre i jobbjakten! Vi heier på deg! 

Finn ditt kurstilbud

Ledig for oppdrag, ny jobb eller er du selvstendig konsulent 

Glasspaper på sosiale medier

Bli en del av Glasspaper på sosiale medier