Advanced Certified Scrum Master (A-CSM)

Advanced Certified ScrumMaster (A-CSM) er et to-dagers kurs for Certified Scrum Masters som allerede har praktisk erfaring og som vil ta det neste steget. A-CSM kurset er bygger videre på din Scrum kompetanse og erfaring. Kurset krever noe forberedelse før deltagelse.

Advanced ScrumMaster gir deg praktiske verktøy og teknikker, fordypning innen agile fasilitering, agile coaching og team dynamikk.

Kurset gjennomføres svært interaktivt med øvelser og diskusjoner. Kursholder har lang erfaring med innføring av Scrum og andre smidige rammeverk og teorien vil understrekes med praktiske eksempler.

Til forskjell fra andre tilsvarende kurs har vi valgt å sette et tak på 25 deltagere på kurset. Dette er for å gi maksimal verdi til deltagerne gjennom dialog og muligheten til å stille konkrete spørsmål.

Målgruppe:

A-CSM kurset passer for Scrum Masters, agile coaches, team ledere, utviklingsledere, leveranseansvarlige og andre interesserte som ønsker en dyp forståelse av Scrum og hvordan få maksimalt utbytte av dette rammeverket.

Forkunnskaper:

For å kunne blir sertifisert Advanced CSM må du ha en aktiv CSM® sertifisering hos Scrum Alliance® og minimum ett år arbeidserfaring i rollen som Scrum Master.
Du kan finne mer informasjon på Scrum Alliance sine sider her og her.

+ Tips og erfaringer fra kursholders lange erfaring med Scrum i forskjellige organisasjoner og miljøer.

Sertifisering:

Kurset gir mulighet til å få sertifisering som Advanced Certified Scrum Master godkjent av Scrum Alliance. For å kunne få sertifiseringen må du har dokumentert minimum 1 år praktisk erfaring som Scrum Master.

Geir Amsjø, Certified Scrum Trainer

Norges første Certified Scrum Trainer: Agile Coach. Geir har mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen i mange ulike roller: Utvikling, prosjektledelse, test, kvalitetssikring og linjeledelse for å nevne noen. Metodikk og prosessforbedring har alltid vært hovedinteressen, og siden 2003 har fokus utelukkende vært på smidig systemutvikling og Lean. Geir er en svært erfaren kursholder og har veiledet/coachet en rekke norske selskaper innen smidig. 

Benjamin Sommer, Certified Scrum Trainer og Certified Enterprise Coach:

Benjamin er en agile coach, instruktør og innovasjons-mentor. Benjamin har de to høyeste sertifiseringene innen agile: CST (Certified Scrum Trainer) og CEC (Certified Enterprise Coach) og er anerkjent over hele verden som ekspert i Agile og Scrum. Hans fokus er å hjelpe organisasjoner med business agility, gjøre produktgrupper raskere og levere mer verdi. Benjamin har mer enn 20 års erfaring som forretningsutvikler, ledelseskonsulent, entreprenør og investor. 

Andre relevante kurs

12. juni
2 dager
Classroom Virtual Startgaranti
19. juni
2 dager
Classroom Virtual
4. juni
2 dager
Classroom Virtual Startgaranti
1 dager
Classroom Virtual