Advanced Certified Scrum Master (A-CSM)

Advanced Certified ScrumMaster (A-CSM) er et to-dagers kurs for Certified Scrum Masters som allerede har praktisk erfaring og som vil ta det neste steget. A-CSM kurset er bygger videre på din Scrum kompetanse og erfaring. Kurset krever noe forberedelse før deltagelse.

Advanced ScrumMaster gir deg praktiske verktøy og teknikker, fordypning innen agile fasilitering, agile coaching og team dynamikk.

Kurset gjennomføres svært interaktivt med øvelser og diskusjoner. Kursholder har lang erfaring med innføring av Scrum og andre smidige rammeverk og teorien vil understrekes med praktiske eksempler.

Til forskjell fra andre tilsvarende kurs har vi valgt å sette et tak på 25 deltagere på kurset. Dette er for å gi maksimal verdi til deltagerne gjennom dialog og muligheten til å stille konkrete spørsmål.

Målgruppe:

A-CSM kurset passer for Scrum Masters, agile coaches, team ledere, utviklingsledere, leveranseansvarlige og andre interesserte som ønsker en dyp forståelse av Scrum og hvordan få maksimalt utbytte av dette rammeverket.

Forkunnskaper:

For å kunne blir sertifisert Advanced CSM må du ha en aktiv CSM® sertifisering hos Scrum Alliance® og minimum ett år arbeidserfaring i rollen som Scrum Master.
Du kan finne mer informasjon på Scrum Alliance sine sider her og her.

+ Tips og erfaringer fra kursholders lange erfaring med Scrum i forskjellige organisasjoner og miljøer.

Sertifisering:

Kurset gir mulighet til å få sertifisering som Advanced Certified Scrum Master godkjent av Scrum Alliance. For å kunne få sertifiseringen må du har dokumentert minimum 1 år praktisk erfaring som Scrum Master.

Other relevant courses

7. February
2 days
Classroom Virtual Guaranteed to run
21. February
2 days
Classroom Virtual
17. February
2 days
Classroom Virtual Guaranteed to run
31. March
1 days
Classroom Virtual