Konsernledelsen i Glasspaper

Tom-Erik Haug

Konsern direktør, Glasspaper Group AS

Mobil: 900 19 480       Epost: tom-erik.haug@glasspaper.no

Tom-Erik Haug (født 1971) er en av grunnleggerne av Glasspaper, og har vært øverste leder i selskapet siden 2000. Før dette var Haug forlagssjef i IDG Books. Haug er siviløkonom fra BI med spesialisering innen finans. 

Thomas Schibbye

COO, Glasspaper Group

Mobil: 410 43 853       Epost: thomas.schibbye@glasspaper.no

Thomas Schibbye (født 1979) har etablert flere av selskapene i Glasspaper Group og jobber med strategi, forretningsutvikling og drift på tvers av selskapene i Glasspaper Group. 

Før Schibbye begynte i Glasspaper har han hatt roller som daglig leder, fagansvarlig og rekrutteringsrådgiver. Schibbye er siviløkonom fra BI og master fra New Zealand innen entreprenørskap og innovasjon.

Thor Kenneth Berntzen

Daglig leder, Glasspaper Learning AS

Mobil: 906 90 912       Epost: thorkenneth.berntzen@glasspaper.no

Thor Kenneth Berntzen (født 1974) er en av grunnleggerne av Glasspaper, og er daglig leder i Glasspaper Learning. Berntzen har tidligere jobbet i IDG Gruppen, og er utdannet ved BI i Oslo.   

Even Sørlie

Daglig leder, Glasspaper People AS

Mobil: 982 65 556       Epost: even.sorlie@glasspaper.no

Even Sørlie (født 1965) er daglig leder i Glasspaper People og har lang erfaring fra en rekke stillinger innen bemanning, consulting og rekruttering fra selskaper som Technogarden, Elan IT Resources, Manpower Experis, og Top Temp.

Inge Nævra

Daglig leder, Adaptiva AS og Kamude AS

Mobil: 419 18 450       Epost: inge@adaptiva.no

Inge Nævra (født 1976) er daglig leder for konsulentselskapet Adaptiva og programvarehuset Kamude. Nævra har tidligere vært med på å bygge opp flere IT selskaper og har mye praktisk erfaring som både teknisk konsulent og forretningsrådgiver. Nævra er utdannet Master of Science in Marketing ved BI i Oslo.  

Lasse Vabe Rolstad

Daglig leder, Glasspaper Solutions

Mobil: 976 11 597         E-post: lasse.rolstad@glasspaper.no

Lasse Vabe Rolstad (født 1988) har lang erfaring innen IT Drift og applikasjons utvikling. Rolstad har hatt en rekke stillinger i Evry før han var med å etablere Glasspaper Solutions. Lasse har de siste årene jobbet med ledelse, rådgivning, arkitektur, forvaltning og utvikling av applikasjoner.

Malin Scoglietti-Olstad

Daglig leder, Accountrix

Mobil: 405 34 269         E-post: malin@accountrix.no

Scoglietti-Olstad (født 1979) har lang erfaring innen regnskap, lønn og rådgvning, både som regnskapsfører, controller, rådgiver, teamleder og nå daglig leder i Accountrix. 

Scoglietti-Olstad har en dobbel bachelor innen regnskap, finans og administrasjon, samt en master of Arts.

Øystein Dalen

Daglig leder, Glasspaper Recruitment

Mobil: 994 77 069         E-post: oystein.dalen@glasspaper.no

Dalen (født 1973) har lang erfaring innen salg, rekruttering og ledelse. Før Dalen begynte i Glasspaper har Dalen jobbet i bransjer innen sport, media, rekruttering, telecom og retail.