Velkommen til å søke ny jobb og oppdrag

I menyen på høyre side kan du se hvilke stillinger vi har annonsert. Du er velkommen til å søke på disse. Vi gjør oppmerksom på at mange av våre oppdrag og ledige stillinger ikke annonseres. Derfor anbefaler vi at du også registrerer din CV hos oss.

Glasspaper People – Bemanning

Glasspaper People er ikke et tradisjonelt bemanningsbyrå. Vi har som mål å levere rett person til rett tid samtidig som vi benytter vår teknologiske innsikt og kursløsninger til å øke den digitale kompetansen til utleide medarbeidere. 

Glasspaper People har blitt en foretrukket partner med våre fleksible bemanningsløsninger hos mange private og offentlige virksomheter i Norge.

Vi jobber for å kunne være gode karriererådgivere for deg som kommer til intervju hos oss gjennom å lytte til hva du ønsker, vurdere din bakgrunn og bruke vår markedsinnsikt til å vurdere hvorvidt en konkret stilling, selskap eller mulighet vi har kan være en match for deg.

Som rådgivere i Glasspaper People er vi heldige som kontinuerlig blir oppdatert på markedstrender. Vi kan kombinere innsikt om kurs i Norge og utlandet, få kjennskap til fremtidige behov hos et stort antall bedrifter i Norge, både store konserner, SMB miljøer og offentlige aktører. Dette gjør at vi kan gi deg innsikt i hvilke teknologier og metodekompetanse som gjør deg mest mulig attraktiv i markedet.

Mange av våre oppdragsgivere får gratis kursing som en del av våre rekrutteringsprosesser som kan benyttes på kandidaten de rekrutterer via Glasspaper People. Også utleide medarbeidere tilbys kompetanseløft via oss. Dette gjør at du ikke bare får ny jobb gjennom Glasspaper People, men også kan utvikle deg formelt gjennom våre kompetanseløsninger. Dette kan bety en forskjell for dine karrieremuligheter fremover.

  • Når du kontakter Glasspaper kan du være sikker på at vi holder din henvendelse konfidensiell.
  • Kanskje tenner du på ideen om at ingen andre aktører kan tilby kompetanseutvikling innen IT som Glasspaper People?
  • Kanskje ønsker du å høre om muligheten for konsulentoppdrag fordi du har ledig kapasitet eller du ønsker nye utfordringer og erfaringer?
  • Kanskje du ønsker å skifte bransje eller bosted?
  • Hva med et miljøskifte?
  • Bedre lønn? Fast jobb? Midlertidig jobb?

Motivene kan være mange. Uansett årsak kan du trygt kontakte oss. Vi tar din henvendelse seriøst enten du er under utdannelse og trenger en deltidsjobb eller har lang erfaring og en ledende stilling.

Velkommen til å bli bedre kjent med oss.