Ikon

Field

Start Guarantee

Glasspaper has a wide range of courses with start guarantee at all times. Start guarantee on a course means that we guarantee that the course will be completed.

Glasspaper deler

Hold deg oppdatert på hva som skjer innen den teknologisk utviklingen, eller når din neste mulighet for kompetanseheving kommer opp. I vår nyhetsspalte skriver vi om dagsaktuelle temaer og andre saker som rører seg i Glasspaper hverdagen. 

Amazon Web Services (AWS)

Our authorized courses are provided by certified AWS instructors on the latest available version. Acquire skills to design, distribute, operate and secure the infrastructure and applications of the AWS cloud.

Training On Demand

With MOC On Demand, you can build your Microsoft expertise whenever and wherever. MOC-On Demand is designed for you with limited time and who prefer self-study solutions.

Connect2Classroom

As a participant in Connect2Classroom, you participate in a standard, data-based course via the internet. Instead of sitting in the same classroom as the instructor and the other participants, you are in the office or at home. You also save time and money and do not have to travel.

Microsoft Learning Partner of the year 2017!

Glasspaper er Norges ubestridte markedsleder på Microsoft opplæring. I juli 2017 kåret Microsoft nok en gang Glasspaper til Årets Microsoft kurspartner for åttende år på rad. Utdrag fra begrunnelsen: "Også i 2017 viser Glasspaper sin sterke posisjon som kompetanseutvikler på Microsoft-teknologi. De tilpasser sine opplæringsløp i takt med teknologiutviklingen, og leverer alltid et variert tilbud av høy kvalitet."

  • Rekruttering

    Glasspaper People er spesialisert på rekruttering til stillinger hvor teknologi står sentralt i jobbutførelsen. Dette spenner seg fra ledere med solid digitaliserings- og teknologikompetanse til IT-tekniske stillinger og fagspesialister hvor høy teknologikompetanse utgjør en forskjell i deres stilling, som eks. digitale markedsførere, HR, IT-selgere, økonomer og prosjektledere. Vi kjenner markedet godt og kan tilby en unik kombinasjon av kompetanseutvikling og rekruttering.

  • Bemanning

    Glasspaper People kan vise til solid erfaring med å leie ut vikarer innen IT, HR, markedsføring, økonomi / finans og administrasjon. Våre kunder verdsetter en leverandør som er spesialisert ikke bare på å levere rett kandidat til rett tid, men også vår kompetanse innen IT og digitalisering slik at våre vikarer kan utgjøre en forskjell og bistå til å øke den digitale kompetansen til våre kunder. Gjennom våre digitale onboardings- og opplæringsløsninger skaper vi ekstra verdi for våre kunder. 

  • Konsulent

    Glasspaper People konsulent består av rådgivere som kontinuerlig søker etter de beste IT-konsulentene, prosjektlederne og GRC-konsulentene i markedet og tilbyr disse til våre kunder. Vi begrenses ikke av hvilke konsulenter vi har ansatt, men når de virkelig gode konsulentene er eller blir ledige for nye oppdrag. Vi kan vise til høy løsningsgrad og levering med korte tidsfrister hvor kvaliteten på våre konsulenter er meget høy. 

Våre utleide medarbeidere tilfører digital kompetanse

Glasspaper People bemanning er ikke et tradisjonelt vikarbyrå. Vi har som mål å levere rett person til rett tid samtidig som vi benytter vår teknologiske innsikt og kursløsninger til å øke den digitale kompetansen til utleide medarbeidere.  Gjennom oss leier du inn teknologiorienterte medarbeidere som gjør at de er mer effektive i sitt arbeid og kan bidra til at andre ansatte løfter sin teknologikompetanse. Kunder som ser verdi i at innleide vikarer bruker Outlooks store mulighetsrom for automatisering og kategorisering, forstår hvordan SharePoint benyttes best mulig, har solid kompetanse innen Excel etc. ser verdien i at Glasspaper People løser deres behov for innleie innen økonomi, HR, markedsføring, kontor og administrasjon i tillegg til tradisjonelle IT-stillinger.

Hvorfor er Glasspaper People en attraktiv konsulentleverandør?

Glasspaper People konsulent er ikke et tradisjonelt konsulentselskap. For å løse våre kunders behov jobber vi aktivt for å samarbeide med gode selvstendige konsulenter og miljøer med spisskompetanse for å kunne tilby våre kunder meget dyktige konsulenter innen rimelig tid. Gjennom å benytte rådgivere med fortid som hodejegere samtidig som vi kjenner markedet meget godt så vet vi hvem de dyktige konsulentene er og når de blir ledige. For å være en attraktiv samarbeidspartner tilbyr vi et community og kompetansehevingsløsninger som gjør det attraktivt å være utleid gjennom Glasspaper People.

Registrer din CV

Glasspaper People er et selskap spesialisert på rekruttering og utleie av personell hvor teknologi står sentralt i jobbutførelsen. Denne spenner seg fra IT-spesialister til ledere og markantile stillinger hvor digital kompetanse vektlegges. Sjekk ut dine muligheter enten du ønsker ny fast stilling eller kunne tenke deg kortere eller lengre oppdrag gjennom Glasspaper. Du kan enten søke på våre utlyste stillinger eller registrere deg i vår database som gjør at vi kan oppsøke deg når vi tror du er en match!