Hva bør du velge av MS-500 Security og SC-serien?

Flere av våre kunder lurer på hvilken Microsoft sikkerhetssertifisering de skal velge: MS-500: Security Administrator eller SCI-serien (Security, Compliance & Identity)? I denne artikkelen gir vi deg et innblikk i hvilke sertifiseringer som vil være riktig for din karriere og organisasjon.

Hva er MS-500-sertifiseringen?

MS-500-sertifiseringen er en forkortelse for MS-500: Microsoft 365 Security Administrator. Dette er en allsidig sertifisering som gir deg en liten smakebit på alle funksjonene i Microsoft 365-sikkerhetsverdenen, og den gir en god forståelse av Microsoft 365-sikkerhet. Vi anbefaler denne sertifiseringen til de som ønsker en karriere i Microsoft 365, men også de som trenger å implementere sikkerhetsstrategier, samt overholde organisasjonens retningslinjer og forskrifter.

Hva dekkes i SCI-serien?

SCI-sertifiseringene, kalt neste generasjonsserie innen Microsoft 365 og Azure sikkerhetsopplæring, fokuserer i dybden på individuelle emner og for spesifikke jobbroller. Vi anbefaler at du velger denne type sertifisering dersom du trenger å bli svært god innen ett emne.

For eksempel fokuserer SC-400: Microsoft Information Protection Administrator utelukkende på informasjonsbeskyttelse, mens SC-300: Microsoft Identity and Access Administrator dekker identitet og autentisering. SC-200: Microsoft Security Operations Analyst retter seg mot personer som skal jobbe med etterforskning og respons på sikkerhetstrusler.

Hva bør jeg velge?

Så hvordan skal du velge? MS-500-sertifiseringen er som nevnt perfekt hvis du fokuserer din karriere på Microsoft 365. SC-serien, er veldig fokusert på ett enkelt spesialist område innen Microsoft sikkerhet, som er en del av Microsoft Azure.

 

"Uansett er det en sikkerhetssertifisering som venter med ditt navn."

 

Ønsker du å lære mer om de ulike kursene og sertifiseringene kan du klikke på knappene nedenfor:

MS-500 SC-300

SC-400 SC-200

 

Denne artikkelen ble skrevet basert på en video vi spilte inn med vår instruktør Andy Malone, ønsker du heller å se videoen kan du gjøre det her: