Lær deg noe nytt - gå et kurs i Excel, Pivottabeller, Power BI, DAX og Python

Excel, Power BI, DAX og Python er fantastiske verktøy for deg som jobber med tall og data i hverdagen. Vi hjelper deg å utnytte funksjonaliteten i programmene, gir tips og triks som sparer masse tid og gjør at arbeidet både blir morsommere og raskere unnagjort!

Ta kurs med en kollega og få 20% rabatt ved bestilling innen 31.mai

  • Er dere 2 personer fra samme firma som melder dere på samme kurs og dato, gir vi dere 20% rabatt på kursene nedenfor! Kampanjen gjelder i perioden 23.april - 31.mai 2024.
  • Er dere flere i avdelingen/bedriften som trenger et kompetanseløft? Vi kommer til dere og kjører tilpasset kurs som dekker deres behov. Kontakt oss for tilbud: brukeradopsjon@glasspaper.no

 

Kurs i Excel
Excel er et uunnværlig hjelpemiddel i hverdagen. Vi hjelper deg å utnytte funksjonaliteten i Excel, slik at du blir mer effektiv i din arbeidshverdag.

Excel Grunnkurs
Excel Videregående
Pivottabeller og rapportering i Excel
Excel for Controllere og Økonomisjefer
Excel Makro/VBA

Kurs i Power BI
Power BI er et fantastisk verktøy om du jobber med å analysere og rapportere data fra flere forskjellige kilder eller jobber med store datasett.

Kom i Gang med Power BI Desktop
Power BI Desktop
Power BI – DAX formler
PL-300: Microsoft Power BI Data Analyst
DP-600: Microsoft Fabric Analytics Engineer

Kurs innen Python, SQL og maskinlæring
Python har blitt viktig for økonomimedarbeidere i forbindelse med automatisering av oppgaver, dataanalyse og modellering. Med kraftige verktøy som Matplotlib, Seaborn og Plotly kan du visualisere økonomiske data på en enkel og forståelig måte.

Beginning Python
Python for Data Analysts & Quants
Machine Learning Fundamentals
Introduction to SQL