Informasjon i forbindelse med coronaviruset

Informasjon om kurs- og testgjennomføring

Vi følger hele tiden myndighetenes retningslinjer for ansvarlig håndtering av covid-19.

Informasjonen nedenfor gir et innblikk i de forholdsregler vi har tatt for å minimere risikoen for smitte i våre lokaler, samtidig som vi sikrer at våre kunder kommer i mål med sine kompetanseplaner, og får gode kursopplevelser.

Status:

 • Glasspaper sine kurssenter i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger er åpne for klasseromsundervisning i tråd med smittevernreglene. De aller fleste av våre kurs kan også tas digitalt med Connect2Classroom.  Dette betyr at våre kunder kan velge hvilket format de ønsker på opplæringen.  
 • Alle våre testsenter (Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger) er også åpne. Les mer om rutiner nedenfor under "Tiltak på Testsenteret"

Endringer i kursformat

Retningslinjene i forbindelse med covid-19 oppdateres stadig, og situasjoner kan oppstå på relativt kort varsel som medfører endringer (eksempelvis at et klasseromskurs gjøres om til Connect2Classroom). 

Alle kunder som blir berørt av endret kursformat vil bli kontaktet av oss fortløpende.

Vi ber deg kontakte oss dersom informasjonen under ikke gir deg svar på det du lurer på:
Telefon: 23 24 69 00       Epost:  

Tiltak på kurssenter (ved fysisk oppmøte) 

Om bruk av munnbind ved våre kurssenter

Det er ikke et krav til å bruke munnbind når man sitter på plassen i klasserommet. Vi ber imidlertid våre kursdeltagere bruke munnbind i pausene, dersom man ikke kan opprettholde 1 meters avstand når man oppholder seg i pauseområdet.

Forøvrig gjelder følgende når du deltar på et kurs i våre klasserom:

 • Det er faste plasser, og minst 1 meter avstand mellom sitteplassene.
 • Antibac står ved inngangen til alle lokaler og i alle klasserom.
 • Vi har økt rengjøringsfrekvensen i alle lokaler. Overflater med hyppig berøring blir vasket/desinfisert flere ganger daglig. Kurs-PCer blir desinfisert i forkant av hvert kurs.
 • Informasjonsplakater fra FHI om avstand og hygiene henger godt synlig i alle lokaler, og alle besøkende får informasjon om våre smittevernregler ved innsjekking. 
 • Testtagere og kursdeltagere som har fysisk oppmøte i våre lokaler  følge FHI sine regler vedrørende smittevern.
 • Dersom du har sykdomssymptomer eller har vært i kontakt med covid-19 smittede, ber vi deg ta kontakt med oss for ombooking/endring av din bestilling. Vi har digitale løsninger å tilby som alternativ.

Tiltak på testsenter (ved fysisk oppmøte) 

Påbudt bruk av munnbind ved våre testsenter:

Grunnet smittevern bes alle testdeltagere om å ta med og bruke munnbind i vårt testsenter. Vi ønsker at deltagere bruker munnbind ved innsjekking, i venteområdet og inne på testrommet. Dette er for å redusere smitte samt være en trygghet for deltagere og ansatte.

Rutiner ved testsenteret:

 • Ved våre testsenter i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger er hvert sete adskilt med skillevegg
 • Antibac står ved inngangen til alle testsenter
 • Vi har økt rengjøringsfrekvensen i alle lokaler. Overflater med hyppig berøring blir vasket/desinfisert flere ganger daglig. Test-PCer blir desinfisert i forkant av hver ny test
 • Informasjonsplakater fra FHI om avstand og hygiene henger godt synlig i alle lokaler, og alle besøkende får informasjon om våre smittevernregler ved innsjekking. 
 • Testtagere som har fysisk oppmøte i våre lokaler  følge FHI sine regler vedrørende smittevern.
 • Dersom du har sykdomssymptomer eller har vært i kontakt med covid-19 smittede, ber vi deg ta kontakt med oss for ombooking/endring av din bestilling. 

OBS! Det er også mulig å ta en rekke eksamener online dersom du ikke ønsker fysisk oppmøte i våre testsenter. 

For spørsmål vedrørende sertifisering, kontakt oss på

Bestill din test her

Digitale løsninger

De aller fleste kurs tilbys virtuelt med vår Connect2Classroom løsning. Da deltar du på et standard, datofestet kurs via internett. I stedet for å sitte i samme klasserom som instruktøren og andre kursdeltagere, sitter du på kontoret eller hjemme. Du slipper å reise og vil ikke møte noen fysisk, hverken instruktør, andre deltakere eller tilreisende. På de aller fleste kurs benyttes også digitalt kursmateriale.

Mer enn 11 000 personer har tatt opplæring virtuelt med Glasspaper siden 14.mars 2020, og vi har fått gode tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi kan dermed trygt anbefale virtuell opplæring slik at dere kommer i mål med deres kompetanseplaner. 

Vi har til enhver tid en lang rekke kurs som vi garanterer blir gjennomført, slik at det blir lettere for deg å planlegge: 

Se alle kurs med startgaranti (Connect2Classroom og klasserom)

Kjør kompetanseheving hjemmefra!

Det er fortsatt gode muligheter for opplæring for de som ønsker å heve kompetansen. Mange jobber hjemmefra, og vil ha mer tid ledig. Hvorfor ikke bruke denne tiden til kompetanseutvikling?

Se vår kurskalender på Connect2Classroom

Training on Demand / elæring

Superenkel og effektiv opplæring med XtraMile

 

Har du eller andre spørsmål til oss, vennligst ta kontakt!

Oslo
Tlf: 23 24 69 00
Email:

Bergen:
Tlf: 53 00 27 00
Email:

Stavanger:
Tlf: 51 73 24 50
Email:

Trondheim:
Tlf: 73 20 09 90
Email: