Connect2Classroom

Som deltager på Connect2Classroom deltar du på et standard, datofestet kurs via internett. I stedet for å sitte i samme klasserom som instruktøren og de andre kursdeltagerne, sitter du på kontoret eller hjemme og sparer tid og penger.

Hvorfor Connect2Classroom?

Du sparer tid og penger, og slipper å reise

De fleste er vant til å delta på tekniske kurs i form av tradisjonell kursromsundervisning. Men datoer og reising passer ikke alltid - og da er Connect2Classroom et svært godt alternativ. C2C inneholder LIVE undervisning via Internet, demo og online labøvelser – kursmaterialet er altså helt likt det du får om du deltar fysisk i kursrommet.

Smalere kurs kan lettere gjennomføres

Det kan være vanskelig å få gjennomført kurs med et smalt fagfelt. Men med C2C blir dette lettere, da vi kan samle deltagere fra et større geografisk område.

Teknisk gjennomføring

På Connect2Classroom deltar du med en tilpasset web-applikasjon. Normalt benyttes Citrix GoToMeeting, men andre løsninger kan også bli benyttet. Du får uansett et interaktivt kurs som inkluderer leksjoner, demonstrasjoner og lab øvelser. Du blir en remote deltaker – i kursrommet!

For best mulig opplevelse av et kurs levert med Connect2Classroom så anbefaler vi:

  • 2-skjermsløsning (21-tommer eller større) med utvidet visning - for presentasjon/demo, video, lab-miljø, chat og elektronisk dokumentasjon
  • Bruk av headset, for å unngå ekko-problematikk

Hvilke kurs gjennomføres som Connect2Classroom?

Vi tilbyr Connect2Classroom innen de aller fleste tekniske kurs:
Microsoft, Cisco, Oracle, VMware, Citrix, Amazon, mm.

Her finner du vår Connect2Classroom kurskalender