Certiport testsenter

Glasspaper er Certiport partner i Norge. I vårt testsenter kan du ta blant annet MOS, Adobe, Autodesk og MTA eksamener. Certiport er ledende testsenter innen brukermarkedet.

Ved å bli en Microsoft Office Specialist (MOS) får du et bevis på at du faktisk kan bruke MS Office effektivt, og vil skille deg fra alle som påstår at de kan. I mange roller er produktivitet knyttet opp mot hvor effektivt den enkelte medarbeider utnytter mulighetene i MS Office, og altfor mye tid går tapt fordi vanlig funksjonalitet ikke brukes.

MOS (Microsoft Office Specialist) er brukstester som viser at du både kjenner til og kan bruke disse mulighetene, og gir deg selv og din leder et bevis på dette. Testene er utviklet av Certiport og godkjent av Microsoft.

Her kan du lese mer om hvilke tester du kan ta og hva de krever: Certiports MOS-tester

Flere og flere elever og studenter får med seg MOS-tester på skole eller universitet, og det vil fremover være viktig for mange selvlærte Office-brukere å kunne dokumentere sine kunnskaper i konkurranse med disse.

Vi kan også hjelpe deg med å bevise dine kunnskaper i Adobe produkter eller Autodesk produkter, samt de mer tekniske Microsoft Technology Associate.

 

Bestill test her