ERP, CRM og CMS

SAP:

En SAP-konsulent hjelper virksomheter med å samarbeide og effektivisere driften av organisasjoner. Dette gjøres ved å implementere SAP, utvikle og tilpasse systemet til organisasjonen, og må derfor sette seg godt inn i virksomhetens ulike områder. SAP-konsulenten gjør dette ved å tilgjengeliggjøre programvaren. SAP har som hovedfunksjon å levere programmer som gir god oversikt over regnskap, økonomi, produksjon og logistikk.

Dynamics NAV:

Dynamics NAV er et ERP program tilpasset SMB (små og mellomstore bedrifter). En Dynamics NAV-konsulent kan hjelpe din bedrift med implementering, strukturering eller migrering av en slik løsning, og burde sitte på gode lederkunnskaper for å kunne gi strategisk rådgivning for kunden.

Dynamics AX:

Dynamics AX er et ERP program tilpasset til mellomstore og store virksomheter. Denne ERP-løsningen tilpasses til bedriftens spesielle behov og bransje, og bidrar til at bedriften enklere kan håndtere komplekse løsninger på en stor og bred skala.

Dynamics CRM:

Dynamics CRM er et system som gir bedriften god oversikt og innsikt av business intelligence. Dynamics CRM konsulenter kan bidra med implementering og at bedriften din enklere kan integrere dine data, relasjoner og prosjekter.

Salesforce:

Salesforce er en CRM som er spesialisert innen nettskytjenester og programvare for kunderelasjonshåndtering. En Salesforce konsulent kan hjelpe med implementering, utvikling, konfigurering eller design innen CRM-plattformen.

EPiServer:

EPiserver er en publiseringsløsning for administrering av innhold på nettsider. Det er basert på Microsofts .NET-rammeverk. En EPiServer konsulent kan hjelpe bedriften din med utvikling og videreutvikling av ulike løsninger relatert til EPiServer. Plattformen kan enkelt tilpasse seg nye trender og teknologier, og er gunstig å koble opp mot integrasjoner og plugins.