Karrierestart på Microsoft University 2023!

På bilde: (fra venstre) Ashish Singh - Cloud Solution Architect/Microsoft, Yashoda Singh - Data & AI Specialist/Microsoft, Brendan Martin, Certified Mentor & Coach/A-Circle, Stine Saatvedt - Customer Success Account Manager/Microsoft, Ana Gvinn - Partner Tech Strategiest/Microsoft, Even Sørlie - CEO/Glasspaper People, Hroar Henriksen - Business Manager/Glasspaper Learning, Hanne Mellby - MSU coordinator/Glasspaper Learning

Denne uken slippes potensialet løs hos på Microsoft University 2023 med 90 unge studenter i klasserommene våre på Bryn i Oslo. I seks uker i strekk legger de ut på en transformativ reise inn i Microsoft teknologiens verden fra et grunnleggende til avansert nivå innen ulike spesialiseringer.

Microsoft University er et førsteklasses opplæringsprogram designet eksklusivt for unge som ønsker seg et intensivt opplæringsprogram med avanserte Microsoft sertifiseringer. 

Microsoft University er en unik mulighet for ambisiøse studenter til å fordype seg i et dynamisk læringsmiljø, få praktisk erfaring og låse opp dørene til spennende karrieremuligheter. Med fokus på de siste fremskrittene i Microsoft-teknologier, er dette programmet skreddersydd med de ferdigheter og kunnskaper som trengs for å trives i det raskt utviklende digitale landskapet. 

Det som skiller Microsoft University er vår forpliktelse til praktisk læring. Vi tror på å lære ved å gjøre, og derfor legger programmet vekt på virkelige prosjekter, casestudier og samarbeid. Studentene jobber hardt i seks uker under veiledning av bransjeeksperter, slik at de kan bruke sin nyvunne kunnskap direkte til å løse virkelige utfordringer raskt etter opplæringen. 

"Bilde fra Microsoft University sin Kick Off 7. august 2023 nede hos Microsoft" på scenen Stine Saatvedt - Partner Enablement Manager hos Microsoft.

Noen høydepunkter om Microsoft University 2023: 

Omfattende pensum: Vårt omhyggelig utformede pensum dekker et bredt spekter av Microsoft-teknologier, inkludert AI, AZURE, Power Platform, Dynamics 365, sikkerhet og mer. Studentene får inngående kunnskap om disse produktene og forbereder de til å bli en dyktig konsulent som kan produsere fra dag en etter opplæringen. 

Praktisk opplæring: Vi er overbevist om at praktisk erfaring er avgjørende for profesjonell vekst. Gjennom oppslukende workshops og praktiske øvelser, får du muligheten til å bruke dine ferdigheter i et simulert miljø og utvikle virkelige problemløsende evner. 

Ekspertveiledning: I Microsoft University blir man veiledet av erfarne instruktører som bringer et vell av erfaring og innsikt til klasserommet. Deres mentorskap vil gi verdifull veiledning og støtte gjennom hele opplæringen slik at man er godt rustet til å lykkes. 

Sertifisering: Gjennom programmet tar studentene offisielle Microsoft-sertifiseringer, anerkjent globalt og høyt verdsatt i bransjen. Disse sertifiseringene validerer faktiske ferdigheter og gir studentene en stor fordel i det konkurransedyktige arbeidsmarkedet. 

Fremtidsrettede ferdigheter: Microsoft University utstyrer studentene med ferdighetene som trengs for å trives i den digitale tidsalderen. Ved å mestre banebrytende teknologier og holde seg oppdatert på de nyeste trendene, vil de være godt forberedt på å takle morgendagens utfordringer og drive innovasjon. 

 

Årets spesialiseringer er: 

  1. Azure Cloud Platform
  2. Dynamics 365 Customer Engagement
  3. Cloud Security
  4. Azure Developer
  5. Azure Data Engineer
  6. Cloud AI and Machine Learning
  7. Dynamics 365 for Finance and Operations
  8. Dynamics 365 Business Central
  9. Power Platform Arkitekt

I ukene fremover kommer det flere oppdateringer om Microsoft University 2023 så følg med fremover! 

Mer om Microsoft University - les denne artikkelen.