Intervjuet av Bryn-Helsfyr samarbeidet - 20 år på Bryn: Fra kursleverandør til HR og IT-teknologipartner

Vi har vært så heldig å få besøk av Bryn-Helsfyr-samarbeidet som har laget en artikkel om oss og at vi nå har vært i området i 20 år.

Det er hyggelig at vi blir lagt merke til for mer enn bare fag og leveranse men at vi også er en aktør som blir lagt merke til i nærområdet.

Nedenfor kommer et lite utdrag av artikkelen og vår reise på Bryn, trykk på link for fullstendig artikkel.

Gjennom over 20 år har Bryn-baserte Glasspaper utviklet seg til en bred kompetansepartner på IT – med spesialiserte, tett samarbeidende selskaper i grensesnittet mellom kunnskap, mennesker og teknologi.
Reisen startet i 2000, da selskapet ble etablert i Tollbugata i Oslo sentrum og tilbød ulike typer IT-relaterte kurs. Virksomheten vokste gradvis, og i 2002 flyttet Glasspaper til Bryn – der selskapet har hatt hovedkontor og kursfasiliteter siden.

I dag er Glasspaper Norges største kompetanseleverandører innen IT, med over 11000 kursdeltakere i 2021. Glasspaper videreutvikler kompetansetilbudet fortløpende, og har for tiden over 1000 digitale kurs innenfor områder som systemutvikling, infrastruktur, sluttbrukeropplæring, metode/prosjektledelse, business skills og digital markedsføring.

Siden 2010 har Glasspaper parallelt bygget virksomhet innenfor rekruttering og bemanning til IT-relaterte og merkantile stillinger gjennom Glasspaper Recruitment og Glasspaper People.

Kurs, rekruttering og bemanning er fortsatt de største hovedområdene – men Glasspaper har fortsatt å videreutvikle seg kontinuerlig.
I løpet av de siste fem år har gruppen komplementert kompetansen og tilbudet med fem spesialiserte teknologiselskaper under samme tak.

Glasspaper har i dag kontorer i Bergen, Stavanger og Trondheim – og hovedkontoret er fortsatt på Bryn i Oslo. Her har selskapet gradvis utvidet undervisnings- og kontorarealene i Brynsveien 12 – hvor de nå leier totalt ca 3000 kvm.

Les hele artikkelen