Åpne klasseromskurs

Våre åpne klasseromskurs gjennomføres i Glasspapers egne kurssenter i Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Alt er ferdig oppsatt slik at du skal få en god læringsopplevelse, samt at du kommer deg vekk fra jobb/hjem og kan fokusere på læring.

Når du kommer på våre åpne klasseromskurs ønskes du velkommen av Glasspaper personale og møter instruktøren i klasserommet. På våre klasseromskurs er følgende inkludert:

  • Ferdig oppsatt kursmaskin som du bruker under hele kurset
    OBS! Kursmaskin brukes ikke på teoretiske kurs som f.eks ITIL, Scrum, PRINCE2 etc
  • Fri tilgang til kjeks, frukt, kaffe, te 
  • Lunch

 

kurslokaler_hoved.png

Våre kurslokaler finner du i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim:

 

Oslo

Adresse: Brynsveien 12, 0667 Oslo    Telefon: 23 24 69 00

Vårt kurssenter i Oslo har 17 kursrom med det ypperste tekniske utstyret. Klasserommene er utstyrt med opp til 12 kurs PC’er, projektor, lyd, dvd m.m. Vi har et pedagogisk riktig oppsett i kursrommet. Du har også tilgang på kaffe, te og frukt hele dagen. Lunsj serveres i kantinen i forbindelse med kurslokalene.

 

Bergen

Adresse: Sandbrogaten 5, 5003 Bergen   Telefon: 53 00 27 00

I Bergen kan vi tilby 5 kursrom med det ypperste tekniske utstyret. Klasserommene er utstyrt med opp til 12 kurs PC’er, projektor, lyd, dvd m.m. Vi har et pedagogisk riktig oppsett i kursrommet. Du har også tilgang på kaffe, te og frukt hele dagen. Lunsj serves i forbindelse med kurslokalene.

 

Trondheim

Adresse: Strandveien 43, 7042 Trondheim   Telefon: 73 20 09 90

I Trondheim kan vi tilby 3 nyoppussede kursrom med det ypperste tekniske utstyret. Klasserommene er utstyrt med opp til 12 kurs PC’er, projektor, lyd, dvd m.m. Vi har et pedagogisk riktig oppsett i kursrommet. Du har også tilgang på kaffe, te og frukt hele dagen. Lunsj serveres i kantinen i forbindelse med kurslokalene.
Gratis parkering for våre kursdeltagere!

 

Stavanger

Adresse: Gamle Forusveien 1, 4031 Stavanger   Telefon: 51 73 24 50

Vårt kurs- og testsenter i Stavanger åpnet i januar 2020 og tilbyr 2 nye kursrom med det ypperste tekniske utstyret. Klasserommene er utstyrt med opp til 12 kurs PC’er, projektor, lyd, dvd m.m. Vi har et pedagogisk riktig oppsett i kursrommet. Du har også tilgang på kaffe, te og frukt hele dagen. Lunsj serveres i forbindelse med kurslokalene.