#3 Dokumenthåndtering i M365 (2x 45 min + 10 min pause)

Målet med dette korte kurset er å lære alle mulighetene Microsoft 365 gir for å ha kontroll på og samhandle om filer og dokumenter.

Vi ser på Mine filer i OneDrive og organisasjonens dokumenter i Sharepoint. 

OneDrive 
Du lærer ulike måter å dele dine personlige filer fra OneDrive, og hvordan du enkelt kan ha oversikt over dette, samt hva som er delt med deg. Hva sier om lovverket om filer du lagrer på OneDrive? 

Vi ser på muligheten til å jobbe offline, og hvordan du har tilgang til dokumentene over alt. 

SharePoint 
Du opplever kanskje at organisasjonens filer nå ligger i Teams, men ved å lære at de egentlig lagres i SharePoint åpner det seg også flere muligheter. Vi ser på navigering i Teams og Sharepoint, og synkronisering av Sharepoint-områder. 

Størst gevinst får man gjennom samhandling på dokumenter, og det kan gjøres på flere måter. Du vil lære deg hvilke, og få et grunnlag for å velge hva som passer deg og dere best. Dette temaet vektlegges mye i dette kurset. 

Deling av dokumenter er nyttig, men gjør det også viktig å gjøre riktige valg og ha kontroll. Vi lærer deg hvordan sikre at informasjon ikke havner i feil hender ved et uhell. 

Dette korte kurset gjennomføres bedriftsinternt, og primært digitalt på Teams. Avhengig av antall deltakere besvares spørsmål underveis i kurset eller i en egen sekvens på slutten. 

Våre instruktører er engasjert av Microsoft for å holde faste seminarer for sine kunder og partnere. Det betyr at de alltid har krav på seg til å være oppdatert på siste og kommende endringer i funksjonalitet og anbefalt beste praksis.