#2 Smart samhandling med Teams (2x45 min)

Målet med dette korte kurset er å heve Teams-bruken. Du skal bli en tryggere bruker som vil bli motivert til å utnytte alle mulighetene og dra med deg dine kollegaer til nye samhandlingshøyder.

Teams er navet mellom mennesker, filer og apper, og har for mange blitt en veldig sentral del av arbeidshverdagen. Det er mange gode grunner til å bruke Teams, men for optimal bruk er det viktig å kjenne til mulige innstillinger, tilpasse verktøyet til din/deres arbeidsmetodikk og utvikle noen gode vaner. 

På dette korte kurset lærer dere hvordan navigere mer effektivt, hvordan styre kommunikasjonen dit du vil (og iht retningslinjer og beste praksis), og hvordan sikre at informasjon kommer frem til de som trenger den (samt at du får med deg det du trenger). 

Vi snakker om samhandling og da er det avgjørende med forutsigbarhet. Da trenger vi igjen en felles forståelse og enighet om hva vi skal gjøre i ulike situasjoner. Her får dere klare anbefalinger og råd slik at kommunikasjon og informasjon flyter best mulig, ingen går glipp av noe samtidig som vi klarer å holde unødvendige forstyrrelser på et minimum. 

Den litt kjedeligere, men viktige delen, er å forstå godt hvem som har tilgang til filer som du lagrer i ulike Teams/kanaler eller deler i en chat e.a. 

Tilgjengelighet er en balansegang mange er opptatt av. Teams gjør oss mer tilgjengelige, men det er også mulig å gjøre valg som gjør at det ikke blir for mye.  

Vi går gjennom alt dette med mer, og du vil oppleve hvordan enkle grep vil kunne gjøre deg tryggere, raskere og mer fornøyd. 

Dette korte kurset gjennomføres bedriftsinternt, og primært digitalt på Teams. Avhengig av antall deltakere besvares spørsmål underveis i kurset eller i en egen sekvens på slutten. 

Våre instruktører er engasjert av Microsoft for å holde faste seminarer for sine kunder og partnere. Det betyr at de alltid har krav på seg til å være oppdatert på siste og kommende endringer i funksjonalitet og anbefalt beste praksis.