Kurs innen Digital Markedsføring

Digital markedsføring er et bredt begrep som dekker strategier og muligheter en digitalt kan markedsføre seg mot kunder. Selv om enkelte elementer kan lene seg mot tradisjonell markedsføring, er store deler av den digitale strategien å tiltrekke seg kunder. En digital markedsfører i dag skal for eksempel: optimalisere, analysere, skape nyttig og engasjerende innhold, snakke med kunder på Sosiale Medier, A/B teste, jobbe med kundereise og buyer personas.

Gjennom Digital Marketing Institute tilbyr vi nyttige sertifiseringskurs, som er anerkjent av bl.a. Microsoft, IBM, Google, LinkedIn og flere. Enten du vil fordype deg i søkemonitor optimalisering (SEO), eller på kort tid lære hvordan du bør dele innhold som skaper den riktige følelsen hos potensielle kunder, så har vi kursene. 

Dette er e-læringskurs, og kan gjennomføres der du er (så lenge du har internett). Hvert kurs er bygd opp av tema moduler som inneholder korte leksjoner, quiz, demomiljø og forslag til nyttige ressurssider.

BLI SERTIFISERT INNEN DIGITAL MARKEDSFØRING  SE nyttige ressurser


Klasseromskurs innen digital markedsføring: 

I samarbeid med Qross, har vi også gleden av å tilby et rikere utvalg av digitale markedsføringskurs. Kursene dekker blant annet: SEO, Google Analytics, Facebook, Snapchat, Instagram og LinkedIn. I tillegg leverer vi Digital Marketing Institute sine kurs i klasserom.

 

Lurer du på hvorfor din bedrift bør satse på digital markedsføring?

Les vår artikkel: Hvorfor oppgradere fra tradisjonell til digital markedsføring?

Kurs
Dato
Varighet
5 dager
Classroom Virtual

Filter

  • Nullstill alle filtere