ISTQB: Spørsmål og svar om eksamen:

Våre ISTQB kurs fører til anerkjente sertifiseringer gjennom ISQI - International Software Quality Institute. I denne artikkelen forklarer vi framgangsmetode for bestilling, priser, hvordan søke om ekstra tid og relevante lenker til mer informasjon om eksamen og eksamen syllabus.

Prisliste eksamen:

Fordi mange ønsker å motta ekstra tid på eksamen, oppfordrer vi deltakerne til å bestille denne sertifiseringen selv på www.pearsonvue.com og følge instruksene for søknad om ekstra tid nedenfor. (Vi har ikke lov til å bestille ekstra tid for deltakere).

Dersom du ønsker å bestille test uten å motta ekstra tid for å motta faktura fra oss, tilkommer det et administrasjonsgebyr på 750,- og fakturagebyr + MVA på totalsum (kontakt oss dersom dere har rammeavtale for egen pris). Sertifiseringen bestilles da på våre sider.
NB! Du må ha laget en konto hos Pearson Vue og generert en ISQI ID som må være med på bestillingen. 

Priser her er oppgitt iht. priser på Pearson Vue, og gjelder kun ved bestilling direkte hos dem:

Foundation:

Advanced:

Agile:

Specialist:

Hvordan søke om ekstra tid:

For å få ekstra tid må en gå på følgende link: http://www.pearsonvue.com/isqi/ Derfra må en fylle inn skjemaet og legge til testkoden for eksamenen (se testkoder ovenfor).

PS! For å sende inn skjemaet må du lage en PearsonVue konto først, og generere en ISQI ID. Årsaken for ekstra tid er: Non Native Language. Deretter sendes skjemaet til: timeextension@isqi.org

Det er 5 virkedager svartid på ekstra tid søknaden – så du bør være tidlig ute med å sende inn søknad om du ønsker sertifisering rett etter kurs eller siste kursdag. (Når du har fått svar på ekstratiden kan testen bestilles på telefon til PearsonVue Customer Service - ha klart kredittkort for betaling og alle detaljer om navn, adresse, telefonnummer og ISQI ID som du brukte under registrering).