Microsoft University spesialiseringer for studenter

Er du nyutdannet til sommeren 2023? Les deg opp på spesialiseringene vi tilbyr og tilpass valgfagene dine før portalen åpner til høsten. Du kan allerede nå melde deg på vårt nyhetsbrev. Da mottar du mail samme dag stillingene blir tilgjengelig. En tidlig søknad øker dine sjanser for å havne hos din drømmearbeidsgiver.

Hva er MSU?

Microsoft University er et traineeløp for Microsoft sine partnere og kunder for å øke kompetanse innen nyeste Microsoft teknologi. Vil du jobbe med de mest innovative aktørene i markedet? Da er Microsoft University noe for deg! Les mer om MSU her.

Hva får jeg ved å delta på MSU?

Ved å delta på MSU vil du få intensiv kursing og ta sertifiseringer innenfor ettertraktet Microsoft teknologi. Du vil i forkant av kurset få fast jobb, som betyr at du har lønn under selve kursingen. Videre er MSU også en sosiale arena. Her vil du kunne knytte nettverk og relasjoner både til andre deltakere, men også store anerkjente selskaper.

Kan jeg søke på MSU hvis jeg ikke er ferdig med utdannelsen min?

Du kan søke på MSU hvis du er ferdig med utdannelse sin til sommeren samme år. Hvis du er på 1 eller 2 året på bachelorgrad, eller 1 året på mastergrad må du vente med å søke til året du er ferdig med utdannelsen din.

Du kan lese mer ved å laste ned filen "Om MSU" nedenfor.

 OM MSU Se spesialiseringer