Professional Service Organization (PSO) credits

VMware logo

Utnytt muligheten til å få rabatert opplæring hos oss! Dersom din bedrift er VMware partner, kan dere gjennomføre kurs hos Glasspaper ved å bruke PSO credits. Som VMware partner kan dere kjøpe PSO credits, som gir dere rabaterte priser når dere deltar på kurs.

HVOR KAN DE BRUKES?

De kan brukes på enkelte VMware kurs i vår portefølje, de kan ikke brukes sammen med kampanjer. Se hvert enkelte kurs for å finne ut hvor mange PSO credits du trenger for å delta.

HVORDAN FUNGERER DE?

For å bruke PSO credits må du ha tilgang til Mylearn konto på VMware sine sider. Her kan du velge det aktuelle kurset du ønsker å delta på, og velge «Professional Services Organization (PSO) credits» når du kommer til betaling. Vi i Glasspaper passer kontinuerlig på at kursene på vår web side er oppdatert i Mylearn, dersom et kurs som vises på vår web skulle mangle i Mylearn, vennligst ta kontakt med oss på itpro@glasspaper.no.

NB! Når du har kjøpt PSO credits må du huske aktivere dem, de gjelder 1 år fra kjøps dato. De går ut på dato fordi om du ikke har aktivert dem. Det er derfor viktig når du melder deg opp til kurs, at PSO credits må ha gyldig utløpsdato til kursstart og at de er aktivert.

USIKKER OM DIN BEDRIFT KAN BRUKE PSO CREDITS?

På denne nettsiden står det mer om PSO credits, hvordan de fungerer og vilkår: PSO Credits VMware