Hvordan lede, slik at andre lar seg lede

Løft dine lederskapsferdigheter ved å delta på vårt praktiske lederkurs. Lær deg hvordan du bygger et fundament av tillit, engasjement og arbeidsglede. Gjennom konkrete og effektive påvirkningsteknikker vil du lære hvordan du evner å identifisere styrker både hos deg selv og andre Du vil også få muligheten til å utforske egne relasjoner til de du leder i dag, samt tilegne deg kunnskap om hvordan du kan skape robuste relasjoner, god samhandling, samt fremmer gode prestasjoner i ditt lederskap.

LÆRINGSUTBYTTE:

  • Lære hvordan du kan bygge, vedlikeholde og utvikle tillit overfor de du leder
  • Skaffe deg kunnskap om og mestre ulike påvirkningsteknikker for å effektivisere ditt lederskap
  • Bli klar over utforinger som følger ulike påvirkningsteknikker
  • Utvikle ferdigheter til å bygge robuste relasjoner til andre mennesker
  • Lær hvordan du som leder kan fremme gode prestasjoner
  • Reflektere over egen lederpraksis og stil

Målgruppe:

Dette kurset passer for alle som ønsker å ha god kunnskap effektive påvirkningsteknikker, samt hva som bygger robuste relasjoner. Passer godt for ledere og toppledere.

Kurset tilbys også som en bedriftsintern workshop. 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Instruktør: Hege Brekke

Hege Brekke er pedagog med en masterutdannelse innen ledelse. Hun har ett stort engasjement for kulturbygging og prestasjonsutvikling, både innen organisasjoner, team og på individnivå. I tillegg hun lang erfaring med mentoring innen organisasjonsutvikling, prestasjonsteam og lederskap.

Hege har også erfaring fra rollen som mental trener i toppidretten, og har bistått ulike eliteserielag i både håndball og fotball, trenere, utøvere og dommere både i Norge og i utlandet. Hege brenner for å hjelpe individer og team med å fremme gode prestasjoner, på en sunn og bærekraftig måte

 

Other relevant courses

2 days
Classroom
1 days
Classroom
1 days
Classroom