SharePoint Online kurspakke

I løpet av tre komprimerte og intensive kurs over 5 arbeidsdager tar vi deg gjennom alt det nye og fantastiske med SharePoint Online, slik at du kan lage effektive og brukervennlige løsninger innen SharePoint Online. Dette er kurset for deg som både vil lage fine og brukervennlige sites, trenger å håndtere organisasjonens dokumenter og ønsker å automatisere prosesser med Power Automate.

C2C-kursbanner.png

Målgruppe

Kurset retter seg mot deg som jobber med internkommunikasjon og samarbeidsløsninger i virksomheten. Det passer særlig godt for den som har ansvar for intranett og dokumentorganisering, men også for den som administrerer SharePoint Online.

Forkunnskaper

Grunnleggende forståelse for hva Sharepoint er og hensikten med produktet. Det vil være en fordel med noe praktisk erfaring med SharePoint, men intet krav. 

SharePoint week består av tre kurs- Disse kursene kan også tas enkeltvis - men pass på forkunnskapskravene! 

Ved å bestille alle 3 kursene samtidig får du også en bedre pris (mer enn 15% rabatt). 

Innhold:

Dag 1 og 2: SharePoint online – Hvordan lage brukervennlige sites
Dette er kurset for deg som har et ansvar for å utvikle organisasjonens SharePoint-sites, og som ønsker å gjøre de så brukervennlige og «fine» som mulig. Du vil få se nye muligheter og få ideer om hvordan dere kan utnytte funksjonalitet i SharePoint online til å samhandle bedre og få arbeidsdagen til den enkelte til å flyte bedre.

Dag 3-4: SharePoint Online - Hvordan bedre håndtere organisasjonens dokumenter
De fleste brukere forholder seg i dag i stor grad til Teams, og jobber med organisasjonens dokumenter derfra. Men noen er eiere av disse Teamene, og dermed også ansvarlig for å ha kontroll på tilhørende dokumenter. Samtidig er det mange Teams-medlemmer som bør kjenne til hva de kan og bør gjøre, og ikke minste hva ikke gjøre.

Dette kurset gir kunnskap og forståelse til alle som trenger å ha denne kontrollen, og ønsker å bidra til at kollegaer og organisasjonen utnytter mulighetene i SharePoint online vedr. dokumenter.

Vi tar selvfølgelig også for oss andre SharePoint-biblioteker og riktig bruk i ulike sammenhenger.

Dag 5: SharePoint online – Effektiv automatisering
I dette kurset tar vi for oss den delen av Power Automate som retter seg mot SharePoint online, og som kan bidra til at alt det gode arbeidet dere har lagt ned får en enda større verdi for organisasjonen og den enkelte medarbeider. 

Other relevant courses

7. December
2 days
Classroom Virtual Guaranteed to run
5. December
2 days
Classroom Virtual Guaranteed to run
9. December
1 days
Classroom Virtual Guaranteed to run