SharePoint Online kurspakke

I løpet av tre komprimerte og intensive kurs over 5 arbeidsdager tar vi deg gjennom SharePoint Online, slik at du kan lage effektive og brukervennlige løsninger. Dette er kurset for deg som både vil lage fine og brukervennlige sites, trenger å håndtere organisasjonens dokumenter og ønsker å automatisere prosesser med Power Automate.

«Har fått veldig godt læringsutbytte. Var en rød tråd gjennom hele kurset. Er også nyttig at det ble vist hvor man kan innhente mer informasjon, som f.eks sharepoint/teams blog for nye oppdateringer. » Kursdeltager

Målgruppe

Kurset retter seg mot deg som jobber med internkommunikasjon og samarbeidsløsninger i virksomheten. Det passer særlig godt for den som har ansvar for intranett og dokumentorganisering, men også for den som administrerer SharePoint Online.

Forkunnskaper

Grunnleggende forståelse for hva Sharepoint er og hensikten med produktet. Du bør ha noe praktisk erfaring med SharePoint.

Viktig - ta med egen PC

Deltagerne tar med egen PC på kurset og får tilgang til et testmiljø av instruktør.
Krav til PC: Trenger kun nettleser siden kurset kjøres online.

Innhold:

Kurspakken består av tre kurs som tas enkeltvis. Pass på forkunnskapskravene! 

Ved å bestille alle 3 kursene samtidig får du en bedre pris enn om du bestiller kursene enkeltvis (omtrent 15% rabatt). Velg datoer på kurslinkene nedenfor, og skriv inn "Kurspakkepris" i kommentarfeltet.

Dag 1 og 2: SharePoint online – Hvordan lage brukervennlige sites
Dette er kurset for deg som har et ansvar for å utvikle organisasjonens SharePoint-sites, og som ønsker å gjøre de så brukervennlige og «fine» som mulig. Du vil få se nye muligheter og få ideer om hvordan dere kan utnytte funksjonalitet i SharePoint online til å samhandle bedre og få arbeidsdagen til den enkelte til å flyte bedre.

Dag 3-4: SharePoint Online - Hvordan bedre håndtere organisasjonens dokumenter
De fleste brukere forholder seg i dag i stor grad til Teams, og jobber med organisasjonens dokumenter derfra. Men noen er eiere av disse Teamene, og dermed også ansvarlig for å ha kontroll på tilhørende dokumenter. Samtidig er det mange Teams-medlemmer som bør kjenne til hva de kan og bør gjøre, og ikke minste hva ikke gjøre.

Dette kurset gir kunnskap og forståelse til alle som trenger å ha denne kontrollen, og ønsker å bidra til at kollegaer og organisasjonen utnytter mulighetene i SharePoint online vedr. dokumenter.

Dag 5: SharePoint online – Effektiv automatisering
I dette kurset tar vi for oss den delen av Power Automate som retter seg mot SharePoint online, og som kan bidra til at alt det gode arbeidet dere har lagt ned får en enda større verdi for organisasjonen og den enkelte medarbeider.

 

 

 

Other relevant courses