Informasjon i forbindelse med coronaviruset

Glasspapers kurs- og testsenter i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger er åpne. Vi gjennomfører en del kurs i klasserom, samt at alle testsenter holder åpent. Vi følger hele tiden myndighetenes retningslinjer for ansvarlig håndtering av covid-19.

Informasjon om kurs- og testgjennomføring

Velkommen til våre kurs- og testsenter i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Vi gjennomfører en del kurs i klasserom, samt at alle testsenter holder åpent. Vi følger hele tiden myndighetenes anbefalinger for ansvarlig håndtering av covid-19.

Informasjonen nedenfor gir et innblikk i de forholdsregler vi har tatt for å minimere risikoen for smitte i våre lokaler, samtidig som vi sikrer at våre kunder kommer i mål med sine kompetanseplaner, og får gode kursopplevelser.

Vi ber deg kontakte oss dersom informasjonen under ikke gir deg svar på det du lurer på:
Telefon: 23 24 69 00       Epost:  

Tiltak på kurssenter og testsenter & digitale løsninger

Deltar du på et kurs i våre klasserom, er det minst 1 meter avstand mellom sitteplassene. Informasjonsplakater fra FHI om avstand og hygiene henger godt synlig i alle lokaler, og alle besøkende får informasjon om våre smittevernregler ved innsjekking. 

På de aller fleste kurs tilbyr vi Connect2Classroom. Da deltar du på et standard, datofestet kurs via internett. I stedet for å sitte i samme klasserom som instruktøren og andre kursdeltagere, sitter du på kontoret eller hjemme. Du slipper å reise og vil ikke møte noen fysisk, hverken instruktør, andre deltakere eller tilreisende. På de fleste kurs benyttes også digitalt kursmateriale.

Glasspaper har gjennomført ca 180 kurs med vår Connect2Classroom-løsning siden 16. mars, og vi har hatt gode tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi kan dermed trygt anbefale virtuell opplæring slik at dere kommer i mål med deres kompetanseplaner. 

Vi har til enhver tid en lang rekke kurs som vi garanterer blir gjennomført, slik at det blir lettere for deg å planlegge: 

Se alle kurs med startgaranti (Connect2Classroom og klasserom)

 

Ved våre testsenter i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger er hvert sete adskilt med skillevegg. Det er også mulig å ta en rekke eksamener online dersom du ikke ønsker fysisk oppmøte i våre testsenter. 

Bestill din test her

Rengjøring, desinfisering og munnbind 

Antibac står ved inngangen til alle lokaler og i alle klasserom.

Vi har økt rengjøringsfrekvensen i alle lokaler. Overflater med hyppig berøring blir vasket/desinfisert flere ganger daglig. Kurs-PCer blir desinfisert i forkant av hvert kurs.

Våre ansatte og instruktører bruker ikke munnbind per i dag. Det er frivillig for våre kunder å bruke munnbind i våre lokaler.

Endringer i kursformat

Retningslinjene i forbindelse med covid-19 oppdateres stadig, og situasjoner kan oppstå på relativt kort varsel som medfører endringer (eksempelvis at et klasseromskurs gjøres om til Connect2Classroom). 

Alle kunder som blir berørt av endret kursformat vil bli kontaktet av oss fortløpende.

Viktig informasjon til testdeltagere og kursdeltagere

Testtagere og kursdeltagere som har fysisk oppmøte i våre lokaler  følge FHI sine regler vedrørende smittevern.

Dersom du har sykdomssymptomer eller har vært i kontakt med covid-19 smittede, ber vi deg ta kontakt med oss for ombooking/endring av din bestilling. Vi har digitale løsninger å tilby som alternativ.

For spørsmål vedrørende sertifisering, kontakt oss på

For spørsmål vedrørende kurs, kontakt oss på

Kjør kompetanseheving hjemmefra!

Det er fortsatt gode muligheter for opplæring for de som ønsker å heve kompetansen. Mange jobber hjemmefra, og vil ha mer tid ledig. Hvorfor ikke bruke denne tiden til kompetanseutvikling?

Se vår kurskalender på Connect2Classroom

Training on Demand / elæring

Superenkel og effektiv opplæring med XtraMile

 

 

Har du eller andre spørsmål til oss, vennligst ta kontakt!

Oslo
Tlf: 23 24 69 00
Email:

Bergen:
Tlf: 53 00 27 00
Email:

Stavanger:
Tlf: 51 73 24 50
Email:

Trondheim:
Tlf: 73 20 09 90
Email: