Rekruttering økonomi / finans

De siste årene har fagområdene økonomi / finans og IT gradvis nærmet seg hverandre. Kunnskap rundt analyseverktøy og riktig systembruk har blitt mer og mer kritisk for mange økonomi / finans stillinger på tvers av virksomheter. Glasspaper Recruitment er selskapet for deg som ønsker å ansette økonomer til stillinger hvor den digitale kompetansen er viktig i tillegg til selvsagt å inneha fagkompetanse innen økonomi og finans.

Mange av våre kunder benytter Glasspaper Recruitment til rekruttering av spesialiststillinger innen økonomi og finans. Dette spenner seg fra CFO og økonomisjef til analytikere og personell innen ERP og CRM. Som spesialister på rekruttering til stillinger som skal hjelpe våre kunder på sin digitale reise står økonomer sentralt, og vi vet hvem som skiller seg ut med digital kompetanse og interesse. Mens det tidligere først og fremst var viktig å kunne sitt fagfelt ser vi oftere og oftere at kompetanse innen R, Python, SQL, Tableau, Power-BI, Qlik etc. i tillegg til kompetanse rundt systemer som MS Dynamics CRM eller AX, SAP, Cognos, Oracle, SAS, Xledger med mer er av betydning.

Annonsering, søk og bistand til utvelgelse

Glasspaper Recruitment kan bistå med hele eller deler av en rekrutteringsprosess. Det er kundens behov som styrer vår grad av involvering. Vi kan bistå fra kartleggingsfasen for å sikre riktig kravspesifikasjon til utforming av annonse og aktivt søk etter den beste kandidaten for ditt selskap til bistand i utvelgelsen. Sistnevnte kan innebære dybdeintervjuer, personlighetstester, evnetester, ferdighetstester, faglig avsjekk, cases og referansesjekker avhengig av våre kunders behov, tid og ekspertise. Gjennom hele prosessen er vår oppgave å være en rådgiver og sparringspartner mot oppdragsgiver så vel som kandidat for å sikre en best mulig match for begge parter.

Rekruttering økonomi / finans stillinger:

Glasspaper Recruitment kan vise til referanser innen et bredt spekter av stillinger innen økonomi og finans. Stillinger vi har bistått med er alle lederkategorier (se også lederrekruttering) til spesialister innen økonomi og finans som:

  • Analytikere og aktuarer
  • Finans, prosjekt og business controllere
  • Fagspesialister som jobber innen ERP og / eller CRM
  • Fagspesialister innen supply chain og innkjøp
  • Fagspesialister innen governance og compliance
  • Regnskaps- og lønnsmedarbeidere
  • Key Account Managers i IT-bransjen

Vår erfaring – økonomi og finans

Med Glasspaper Recruitment som din leverandør innen økonomi og finans er du sikret at prosessene blir gjennomført i henhold til høy internasjonal standard og ut ifra gjennomprøvde og suksessrike metoder som maksimerer sannsynligheten for suksess.

Velkommen til å ta kontakt med oss for en konfidensiell og uforpliktende samtale for hvordan vi kan bistå dere med rekruttering innen økonomi og finans.